Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Κωνσταντινε αν μιλαμε για το ιδιο μαγαζι , να σου πω , οτι μου ειχαν απαντησει το αντιθετο και ο Μιχαλης που την ειχε παρει πριν απο εμας. Ειναι κατασκευασμενη απο ελαφρια κραματα αλουμινιου και οχι απο μασιφ σιδερο.
Τελος να σου πω , πως για να δουν αν σπαει , θα πρεπει να το εχουν κανει προσομειωση. Και στην τελικη αμα παθεις τοση ζημια στον ενα θολο , που θα χαλασει ο αλλος? Θα πρεπει να γινει τρελη στουκα. Δεν παθαινει κατι ετσι απλα.
Τεσπα. Εχω σου λεω διαφορες σκεψεις που τις ειχα κανει και εγω. Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα , δεν θα βρεις κατι καλυτερο και επισης δεν αξιζει να πας να δωσεις τα 5πλασια για κατι αλλο. Μια μπαρα ειναι. Δεν ειναι αμορτισερ.
|
Πλην του γεγονότος ότι γίνετε αρκετά εύκολα ζημιά, κατά τα άλλα ομιλείς ορθά. αλλά αν είναι μαζί με τα μεταφορικά να μου κοστίσει 60 ευρώ τότε γιατί να μην την πάρω από ένα μαγαζί εδώ στα ίδια λεφτά παρά να περιμένω πότε θα έρθει και να τρέχω να βγάζω κάρτες για το ιντερνετ κτλ... ?
Αλλα μάλλον δεν ειναι το ίδιο κατάστημα... δεν ξέρω τι να πω
Καλά ... άκυρο
Ρώτησα τιμή απο μαγαζί και μου είπαν 120 ευρώ... μιλάμε μου έπεσαν τα αυτιά !