Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-09, 13:55
Το avatar του χρήστη miller
miller Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla xellence '06
Περιοχή: θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
miller είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε electro, το πιο φανατισμένο ποστ το έκανε ο miller...
ξαφνικά αποφάσισε να θυμηθεί όλα τα προβλήματα που του έχει βγάλει το αμάξι γιατι ήθελε με κάποιο τρόπο να μας πείσει για την επιλογή του...

ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι και να είναι πάντα καλά, αλλά όχι να μας τη λέει και με τέτοιο τρόπο...

στο πρώτο μου ποστ δε ήθελα να σταθώ σε διάφορες ανακρίβειες του miller...αλλά είπε
Όμως αν κοιτάξεις τα παλιά ποστ του θα διαπιστώσεις ότι του έφυγε και έπεσε σε ένα ταξί. άρα δεν τον τράκαραν, το τράκαρε. μικρές λεπτομέρειες που όμως δείχνουν μια διάθεση να παρουσιάσει τα πράγματα όπως θέλει...

κατά τα άλλα κανένας φανατισμός. Εγώ δε θέλω να μπούμε σε μια διαδικασία αντιπαράθεσης. αυτό το θέμα ήταν άχρηστο αρχής εξ αρχής. και εκεί επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το έβαλε ο miller για να μας προκαλέσει.....
Φιλε δεν με ξερεις και σορυ για το λαθος αλλα προσεξες τι ωρα ηταν οταν το εγραψα!!??? μηπως
αλλα αμα το πας ετσι εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα με εβγαλες μαλκα και ψευτη χωρις να με ξερεις και επειδη τα δικα μου corolla ηταν για τα μπαζα γιατι με βασει εσας δεν χαλανε και ολη μερα στους κοφτες να τα εχεις. και αν ηθελα να προκαλεσω ξερω και αλλους και μη ξεχνας οτι ειμαι μελος 3 μηνες πριν απο εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη κιόλας αλλα εσυ πρώτος την έβγαλες άχρηστη την toyota με το 1ο σου ποστ.
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σορυ που φωναζω δεν κραζω εσενα προσωπικα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη κιόλας αλλα εσυ πρώτος την έβγαλες άχρηστη την toyota με το 1ο σου ποστ.

Έπειτα όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα...
Ακόμα και το Mustang το δικόμου στην αμερική βγάζει τα προβληματάκια του. Ποιός ειναι αυτός που μπορέι να καταλογίσει το παραμικρό στην ford για το Mustang ? Την ford και το mustang μου τα αναφέρω σαν απλό παράδειγμα...

Και μιάς και το έχει η κουβέντα μας η Ε12 ή δικιά μου εκτός απο βάσεις σασμάν που είταν απο το εργοστάσιο χαλαρές και βγήκαν στην εγγύηση δεν εχει πειραχτεί ουτε παξιμάδι. όντος λοιπόν ήσουν άτυχος αλλα μέχρι εκει.
εννοητε μεχρι εκει απλα ελεγα τα παραπονα μου σε εσας που ειστε δικοι μου ανθρωποι και σαν ''φιλοι'' θα ακουγατε τα προβληματα μου και οχι να μου επιτίθεστε!!! σορυ κιολας αλλα εγω δεν συμπεριφέρθηκα σε κανεναν σας ετσι!(για αυτους που με βριζανε και με κραζανε) για τους υπολοιπους που φέρθηκαν σαν φιλοι ευχαριστω παρα πολυ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-07-09 στις 15:29. Αιτία: Συγχώνευση posts...