Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-09, 10:47
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 664
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
έχει πολύ πλάκα όταν κάποιος (για λόγους που δεν γνωρίζω) αποφασίζει να βγάλει τα κόμπλεξ του εδώ μέσα...

ΟΚ ρε φίλε, μπορεί το δικό σου το corolla να είχε βγάλει τα χίλια μύρια προβλήματα...
μπορεί τώρα να αγόρασες διαστημόπλοιο....
αλλά εξήγησε μου σε παρακαλώ, γιατί ένιωσες την ανάγκη να κάνεις ένα ποστ τόσο προκλητικό;;;; Για να μην πεις ότι υπερβάλω να σου θυμίσω ότι ήρθες στο corolla club και έγραψες "έφυγε το κακό από τα χέρια μου", "είχα βαρεθεί τα προβλήματα που έβγαζε"....
Είναι κάποιο αποθυμένο που βγάζεις ή απλά νομιζεις οτι τώρα έγινες πολύ "άτομο";;;;

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στα ποστ σου, δεν είδα πουθενά να έχεις ανοίξει θέμα για το πρόβλημα στο μπιλιοφόρο ή το σπασμένο διαφορίκο. Δηλαδή όταν τα έπαθες τα προβλήματα δεν είχες απορία να δεις αν το επαθε και κανένας άλλος ή άν απλά ήσουν άτυχος;;; Τώρα που το πούλησες ξαφνικά τα θυμίθηκες όλα και είπες να τα μοιραστείς μαζί μας (για να δουμε όλα τα "κορόιδα τι μας περιμένει).

είπες "Η Audi είναι κλάσεις ανώτερη απο τον Toyota" (αν και με τρώει, δεν θα το σχολιάσω, γιατι ξέρω ότι αυτό θέλεις)

Κλείνοντας θέλω να σε ρωτήσω για όλα αυτά τα προβήματα πόσα λεφτά χρειάστηκέ να πληρώσεις ή αν καλύφθηκαν όλα μέσα στην εγγύηση... ειλικρινά σου εύχομαι να μην σου βγάλει προβλήματα το audi με τα μόλις δύο χρόνια εγγύηση, γιατί τότε θα με θυμηθείς......

Ελπίζω να είναι καλοτάξιδο το αμάξι σου και να είσαι πάντα καλά... και ελπίζω να μην σε ξαναδώ στο club αν έχεις σκοπό να κάνεις τόσο προκλητικά post.

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...