Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
θορυβος σε Ε101
Παλιά 16-06-09, 22:23
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θορυβος σε Ε101

λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα "πρόβλημα" με την Ε101 μου.ακούγεται ένας ήχος παρόμοιος με αυτόν που κάνουν οι μπιλιοφόροι όταν έχουν παραδώσει πνεύμα αλλά σε πάρα πολύ μικρότερη ένταση και φυσικά δεν έχει και την ίδια διάρκεια.ακούγεται ένα τακ όταν στρίβω το τιμόνι (ο ήχος περιγράφεται παραπανω),είτε όταν είμαι σταματημένος είτε με πολύ χαμηλή ταχύτητα.σε μία πλήρη στροφή του τιμονιού θα ακουστεί μία φορά αυτό το τακ.αν είμαι σταματημένος και στρίψω αριστερά επιτόπου το τιμόνι μια ή και το 1/3 της στροφής το κάνει και αν στη συνέχεια στρίψω πάλι δεξια το ματαξανακάνει.
είχα γρασάρει στο μηχανικό μου με σπρει γράσου ότι μπορούσα από το μπροστινό σύστημα και είχα ρίξει και στην πάνω βάση του αμορτισέρ γιατί προς τα εκει πήγαινε το μυαλό μου και είχε ψιλοχαθεί ο θόρυβος αλλά τώρα με τις ζέστες ξανα ματα άρχισε.
τα έβαλα κάτω με το μηχανικό μου και είπαμε να γρασάρουμε τα ημιαξόνια μέσα μήπως έχει κάποιο κενό ή κάτι τέτοιο και χτυπάει εκεί.θέλει χρόνο βέβαια αυτό και να τον πετύχο να μην έχει δουλειά.
γνωρίζει κανένας κάτι επί του θέματος?μπιλιοφόροι δεν είναι 100%

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση