Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-06-09, 09:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Έχω να ψηφίσω πολλά χρόνια και φυσικά δεν θα χαλάσω το σερί μου αυτη τη χρονιά.
Λογικά θα λείπω το 3ημερο αλλα και δίπλα μου να είχα την κάλπη δεν θα έκανα τον κόπο ούτε να σηκωθω απο την καρέκλα μου.
Ο λόγος? Απαξιώ παντελώς.
Το δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ψηφίζεις για κάτι που σε αντιπροσωπευει και που πιστευεις πως θα κάνει καλό.
Όταν πάω να ψηφίσω και ψηφίζω όποιον βρω μπροστά μου (πχ τον ΚΑΤΜΑΝ, ή τους κυνηγούς ή δεν ξερω και εγω τι αλλο) με μόνο σκοπό να τιμωρήσω τα μεγάλα κόμματα, τότε συγνώμη αλλα αυτό δεν ειναι δικαίωμα ψήφου αλλά εκδίκηση (του κώλου εκδίκηση μεταξύ μας μιας και να μην ξαναβγεί αυτός που θελετε, και καλά, να "τιμωρησετε" έχει φάει τοσο χρήμα που θα ζουνε σα βασιλιάδες μεχρι τα 7σέγγονα του...).
Πάρτε το χαμπαρι, ειδικά οι νέοι, και ξυπνήστε. ΟΛΟΙ ειναι λαμογια. Με την αποχή θα περαστεί κάποιο μύνημα. Οτι ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και δεν μασάει πια κουτόχορτο. Αλλιως, όποιον αλλον και να ψηφίσετε, πάλι θα είσαστε κάτω από την γκλίτσα κάποιου.

Εγώ θα ψήφιζα ΜΟΝΟ αν υπήρχε κάποιος σωστός για να τον ψηφίσω.
Από τη στιγμή που όλοι είναι ΣΚΑΤΑ, εγώ προσωπικά δεν θα βάλω την υπογραφή μου στην εξακολούθηση της καταστροφής και της λεηλασίας της χώρας από τα λαμόγια...
Απάντηση με παράθεση