Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-09, 14:01
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω παντως θα παω να ψηφισω το θεωρω ως το τελευταιο δικαιωμα που εχω στην κοινωνια του σημερα. Η αποχη δεν βγαζει πουθενα (βλεπε Αμερικη που οσο ειχε φοβερα ποσοστα αποχης ειχαν για προεδρο τον Μπους) και στο κατω κατω καλυτερα να ψηφισεις στις ευρωεκλογες παρα στις βουλευτικες αν σκεφτεις οτι ολοι οι νομοι και οι οικονομικες και δησιονομικες πολιτικες που βγαινουν απο την Βουλη στην ουσια ειναι προσταγματα της Ευρωβουλης.Ποσες φορες ακουμε οτι δεν μπορουν να δωσουν αυξησεις επειδη ετσι ειπε ο Μπαροζο ή οτι θα μπουνε νεοι φοροι. Κριμα ειναι να αφηνουμε τους πολιτικα βαμενους να καθοριζουν το μελλον μας και στο κατω κατω μια βολτα απο τις καλπες την Κυριακη δεν σου στερει το μπανακι σου. Και μην νομιζετε οτι η μεγαλη αποχη δεν τους συμφερει γιατι τα κοματοσκυλα σε αυτην την χωρα ειναι πολλα και εχουν πολλα χρωματα αυτοι θα εκλεγουν ουτως η αλλως ειτε με την ψηφο μας ειτε οχι το θεμα ειναι να μην νομιζουμε οτι επειδη παμε παραλια κ εχουμε αποχη μεγαλη θα αλλαξει κατι απλα η αποψη μου ειναι οτι καλο ειναι να ασκουμε το τελευταιο δικαιωμα που μας εχει απομεινει.

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση