Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-09, 21:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλύτερα να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες. Κοίτα τα AGX λένε ότι είναι καλύτερα με μαμά ελατήρια, αλλά μεχρι χαμήλωμα 3cm δεν έχεις κανένα πρόβλημα το λένε και οι οδηγίες. Αν θες να το χαμηλώσεις μεχρι τόσο οκ, αλλά καλά θα κάνεις όχι παραπάνω! όπως έχω ξαναπεί είχα koni kitrina στο starlet GT που είχα και χωρίς να τα έχω πολύ χαμηλωμένα (3,5cm) και με νορμαλ ρυθμίσεις μου έσπαγαν πολύ εύκολα! από φόβο κυρίως μην πάθω τα ίδια απόφυγα τα koni. Για να το ξέρεις όμως είναι πάρα πολύ καλά για τα λεφτά τους. Το κακό είναι ότι τα μπροστινά είναι φυσίγγια και πρέπει να κόψεις τα γόνατα στα μαμίσια αμορτισερ για να μπούν και θες μάστορα βέβαια και ότι τα πίσω πρέπει να βγούν για να τα ρυθμίσεις. Τα AGX είναι ολόκληρα γόνατα και τα μπροστινά και ρυθμίζονται όλα από πάνω με μικρά κατσαβιδάκια και έχουν 4 σκάλες σκληρότητας. Εγώ με 600 τα έβαλα αλλά σε γνωστούς μου, αλλού με τοποθέτηση τα βρήκα 640, νομίζω σου λένε πολλά για 700! μήπως περιλαμβάνεται και ευθυγράμμιση? συνήθως σκέτη τοποθέτηση πάει 70 και ευθυγράμμιση 30, οι τιμές ποικίλουν απο συνεργείο σε συνεργείο. Οπότε αν πεις ότι έχουν 600+70 τοποθέτηση+30 ευθυγράμμιση είναι σωστή τιμή τότε.
Απάντηση με παράθεση