Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-09, 11:13
Το avatar του χρήστη Lynx
Lynx Offline:

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός Lynx είναι ένας φάρος φωτός
Ο Παπαλουκάς έχει βάλει και δυσκολότερα καλάθια, αλλά τί να γίνει, και ο Μπουρούσης έχασε το τελευταίο καλάθι στην Ευρωλύγκα και χάσατε. Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους παίχτες.
Το ότι ήταν τελικά φάουλ ήταν, αλλά αυτό το είδαμε στο replay, στην ταχύτητα του αγώνα, πιστεύω ήταν λίγο δύσκολα να το δεί ο διαιτητής. Πάντως, και στον Ολυμπιακό δόθηκαν μερικά σφυρίγματα, και προσωπικά δεν νιώθω ότι έγινε "Αλλοίωση αποτελέσματος", όπως γράφει το ΦΩΣ και ο Πρωταθλητής. Ο Παναθηναικός ήταν καλύτερος και πέρα αυτό άξιζε να νικήσει. Εγώ νόμιζα ότι θα χάναμε γιατί ο Saras και ο Διαμαντίσης ήταν ανέτοιμοι από τον τραυματισμό τους, αλλά όλα πήγαν καλά. Άντε να δούμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Σε ότι αφορά τα επεισόδια, εγώ θέλω ο επόμενος τελικός στο ΣΕΦ να γίνει χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού, να είναι άδειο. Αλλά όσο τιμωρία να φάνε, οι κολλημένοι οι γαύροι δεν βάζουν μυαλό. Κάπου διάβασα ότι στο ΟΑΚΑ θα βάλουν δύχτι, για να μην περνάνε τα αντικείμενα που πιθανός να πεταχτούν, αλλά στον Ολυμπιακό ποιός να το σκεφτεί αυτό!!!!!

All we know is... He's called The Lynx!!!

Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα αφήσεις το γκάζι,
τότε μην το πατήσεις!!!