Μετά από τις δοκιμές που έκανα την Κυριακή ανακάλυψα ότι στα φισάκια επάνω στον κομπρέσορα υπάρχει ένα καλώδιο με χρώμα ασπρο-πράσινο το οποίο δεν αντιστοιχεί με κάποιο από τα άλλα! με πολύμετρο βρήκα ποιο καλωδιο από την μεγάλη φυσα (έχει 5 pins) φέρνει το ρεύμα, αλλά ακόμα και όταν το σύνδεσα στο μονό καλώδιο που δίνει ρεύμα στο συμπλέκτη του κομπρέσορα για να παίρνει μπρος και πάλι δεν παίζει! έκανα ΟΛΟΥΣ τους δυνατούς συνδυασμούς και δεν μπορώ να το κάνω να παίξει σωστά! έλεγξα όλες τις ασφάλειες δεν είναι καμμένη καμία. Τελικά τράβηξα ένα καλώδιο από την μπαταρία (+) σε ένα καλώδιο της φύσας (στο ασπρο-μαύρο) μέσω διακόπτη ώστε να μπορώ τουλάχιστον έτσι να έχω υψηλότερο ρελαντί (και πάλι όχι το σωστό) τουλάχιστον μένει κοντά στο αρχικό να μη με ρίχνει 400rpm κάτω! και παίζουν και τα 2 βεντιλαντερ, δλδ του ψυγείου και του συμπηκνωτή, έτσι πέτυχα καλύτερες επιδόσεις και καλύτερη και ταχύτερη ψύξη. Τα λέω αυτά μήπως ενδιαφέρεται κανείς, αν γνωρίζει κανείς κανέναν καλό ηλεκτρολόγο για A/C μου λέει έτσι? πιστεύω ότι έχει χαλάσει κανά ρελέ, αλλά είναι τόσα πολλά! και δεν ξέρω να τα ελέγχω! εκτός αυτά που πέτυχα συνεχίζει ο κομπρέσορας να παίρνει μπρος όταν ανάβω τον ανεμιστήρα και αν πατήσω και το κουμπί A/C ανεβάζει λίγο το ρελαντί και παίρνουν μπρος και τα 2 βεντιλατερ που είπα. Παράξενα πράγματα....
|