Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-09, 17:01
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχει σημασία το afm σε τι διαμετρο σωληνα είναι περασμενο επάνω, το ιδιο σε μεγαλυτερης διαμετρου σωλήνα θα δείξει μικροτερα νούμερα, και σε μικροτερης σωλήνα θα δείξει μεγαλύτερα, αρα εγω πχ, εαν εχώ πρόβλημα και λογω compressora κατεφέρνω και το afm μου και βλέπει 5 volt πχ σε μεγαλο φασμα στροφών εχω 2 επιλογές ή να βρω αλλο afm πχ από sti, ή απλά βάζω ενα μαγαλυτερης διαμετρου αντόπτορα για την χοάνη μου, και ολα αυτά με σκοπό τον καλύτερο στην συνέχεια προγρομματισμό του τουτου μου.
αναλογο προβλήμα συναντίσαμε κατα τον προγρομματισμό στου firebone μιας και με την μια διάμετρο βλέπαμε volt 4.3 με αποτελεσμα να δίνει εντολή ο μαμα ν ανοιγουν 100% τα μπεκ, και οταν εβαλε μεγαλυτερης διάμετρου είδαμε μαξ 3.8 και είχαμε πρόβλημα μονο στις ψηλές στροφές 6000+, που με μια μικρη παραμετροποίηση στο af map να παίρνει τα νούμερα πού ήθελε.

οχι οτι με την 1ή σωλήνα δεν θα ήταν εφικτός ο προγραμματισμός του, αλλα εγίνε ποιο εύκολος με την δεύτερη.

οποτε αλλαγή αφμ και διαμέτρου σωλήνα σε μαμα δεν εχει νοήμα, αλλα μπορεί να εχει και αντιθετα αποτελεσμάτα.
Απάντηση με παράθεση