Εγώ το ηχοσύστημα το είχα στο starlet και μετακόμισε στην corolla, το μόνο που άφησα ως έχει είναι τα ηχεία στις πόρτες που τα είχε αλλάξει ο προηγούμενος. Οπότε έβαλα την πηγή ένα απλό παλιότερο μοντέλο της pionner radio cd mp3, έναν 4καναλο της kenwood πίσω να παίζει τα πίσω ηχεία και γεφυρωμένος το sub 10" pionner και μπροστά έχω και crossovers με διαιρούμενα tweeters της macrom, και ηχεία πίσω 3 δρόμων της kenwood που έβαλα στην εταζέρα. Από ήχο είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω και πολύ καλό μπάσο. Στις πόρτες η μόνωση θέλει προσοχή για να μην τρίζουν μετά μέρη της πόρτας. όπως πχ οι ταπετσαρίες ή τυχόν πλαστικά μέρη κτλ. Βέβαια εγώ θα μπορούσα να βάλω και έναν 2καναλο ακόμα να παίζει τα 2 μπροστινά, αλλά παίζουν από το radio cd πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και τον θεώρησα περιττό. Αν έχεις 4καναλο τότε πρέπει αν θες να βάλεις και sub να το κάνεις όπως εμένα, να γεφυρώσεις 2 κανάλια να παίζουν το sub και τα πίσω ή μπροστινά ηχεία από το radio cd και τα άλλα από τον ενισχυτή. Για πίσω καλύτερα στην εταζέρα για να βάλεις καλύτερα ηχεία, πάντως πολλοί μου έχουν πει ΧΩΡΙΣ εγώ να το έχω ποτέ δοκιμάσει, ότι αν πίσω έχεις ένα sub και έχεις μόνο μπροστά καλά ηχεία, παίζει τόσο καλά που να έχεις πίσω ηχεία είναι περιττό! βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αυτό, γιατί εγώ ανέκαθεν είχα και πίσω.
|