Αν έκανες τον κόπο να τα διάβαζες όλα τα παραπάνω στο topic αυτό θα έβλεπες ότι δεν το ξεκίνησα εγώ και πολλά από αυτά που λέμε ήταν για το παιδί που το ξεκίνησε, και ακόμα δεν διάβασες ούτε καν αυτά που έχω γράψει εγώ, αλλιώς θα έβλεπες ότι το μοτερ που έχω, είναι εισαγωγής Ιαπωνίας από Starlet GT και το κομπρεσερ του a/c είναι από αυτό, αυτό έχει βαλβίδες για κλιματισμό (όχι απλό A/C) και άλλα χρώματα στα καλώδια. Αυτός που μου το έβαλε είναι ηλεκτρολόγος και ασχολείτε με τέτοια και πάλι μετά ΔΕΝ έπαιζε όπως λέω, τυχαία το έκανα εγώ να παίζει αλλά όχι σωστά, πάντως παγώνει και έχω ψύξη. Όπου αλλού και αν ρώτησα που ασχολούνται με A/C ακόμα και στην Toyota μόλις μάθουν ότι μοτερ και κομπρέσορας είναι από Ιαπωνία μου λένε απλά ΑΑΑ! δεν ξέρω! και νομίζουν ότι μιλάω για ούφο και εξωγήινους. Λες αμα έβρισκα κάποιον να το κάνει να κάθομαι να πεδεύομαι 10 χρόνια? μόνο ότι ξέρω φτιάχνω μόνος μου. Αν μου βρεις ΕΝΑΝ να ξέρει τότε σε παραδέχομαι, αλλά να διαβάζουμε πρώτα όλα τα γεγονότα και μετά να λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 09-05-09 στις 17:29.
|