Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-05-09, 21:25
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 426
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
ειμαι σε φαναρι με ενα ταπερ 1του σταδιου 235hp στροφαλο 201τροχο αυτα μου τα ειπε ενω ειχαμε ανοιξει πιο πριν και του ειχε κανει εντυπωση του λεω λυπον παμε ενα ανοιγμα οπως ειμαστε απο σταση ο.κ μου λεει(τα προηγουμενα ψιλο ανοιγματα ηταν σε ρεπριζ)ξεκιναμε κοματια και του πεταχτικα ενα φτερο μπροστα!!!!!! 2ρα και ως τα 120! ηταν 1 αυτ/το μπροστα αυτος και μεχρι τα 150 αλλα 2 μετα κοψαμε πραγματικα το 20ν γαζονη.
τι να πω αυτα τα ταπερ βγαζουν κατω απο 7 στα πρωτα 100 και ημουν 1 καροτα πισω !!!
σε ενα ανοιγμα με γκολφ gti πισω εγω πρωτος αυτος στο φαναρι ξεκιναμε ανοιγω απο αριστερα για να του φυγω στην 1τη για να ειμαστε διπλα διπλα φυσικα ολα αυτα σπινιαροντας ανελε ι τα και βαζωντας 2ρα οπου το ακατασχετο σπινιαρισμα συνεχιζωνταν παω καρφι για πεζοδρομιο αφηνω το γκαζι παταει ισιονω το αυτ/το και μου ριχνει μια καροτσα ως τα 120 και 3 ως τα 150!!
γεια σου παναγιωτη (firebone)...
Ωραια αποτελεσματα εφερες φιλε ..αλλα μην ξεχναμε οτι σε ανοιγμα απο σταση ενα λαθος στην εκκινηση οσο μικρο και αν φαινεται στην αρχη στα επομενα μετρα θα γινει πολλαπλασιο.Ειδικα το αποτελεσμα με το type r μου κανει εντυπωση...1ο σταδιο σκοτωνουν!!!Τι ακριβως φορας στο αμαξι σου?