Δηλαδη εγω που δεν το πηγαινα σε αντιπροσωπο της Τουοτα η τηςσε αντιπροσωπεια της που γιαυτο το λογο εχω μεινει εκτος εγγυησης ,αν παω να το φτιαξω σε αντιπροσωπεια η σε αντιπροσωπο κ μου το ξανακανει θα ξαναπληρωσω παλι?
Το συγκεκριμενο προβλημα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο εφοσον ειναι προβληματικη π.χ. η κολονα κ επρεπε να ισχυει η εγγυηση κανεις δεν κανεις τα servce εκει΄. Αλλωστε τη σχεση εχουν τα service με την κολονα που πιθανον ειναι προβληματικη .
Εντελει εχω παεκ Κορωνη γυρισα το κλακ κλακ το κανει αλλα οδηγικα ειναι μια χαρα απλως ειναι σπαστικο,αν μπορει καποιος να βρει μια λυση κ να βοηθησει ας το πει.Αν ειναι να πληρωσω να μου το φτιαξουν κ μετα παλι τα ιδια κ πρεπει να ξαναπληρωσω(για εμενα) οπως λεει ο φιλος πιο πανω το αφηνω ετσι αν δεν μου δημιορυργησει προβλημα .
Ο μηχανικος που το πηγα τωρα μου λεει να μην τρελενομαι κ μια μερα που θα εχει κενο θα με παρει τηλ. να το ξανακοιταξει ενω στην αρχη μου ειπε κατι για 400ε .
Το θεμα ειναι το εξης ,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πληρωσει μια(διοτι ειναι επισημος αντιπροσωπος) για τα πραγματα διοτι ο ιδιος θα το περασει μεσω εγγυησης κ εγω θα πληρωσω κ για τους δυο μου φαινεται.
|