Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος
Παιδιά sorry αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχετε δώσει να καταλάβει ένας νέος σε θέματα υπερκυβισμού (όπως εγώ) τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο 1.4 vvti του. Πότε είναι ολοκληρωμένος ο υπερκυβισμός ακόμα και στο πρώτο στάδιο και πότε ημιτελής, σε ποιο μάστορα να το κάνει (σε αντιπροσωπία , πόσα λεφτά θα του κοστίσει περίπου το πρώτο στάδιο και πόσο το δεύτερο, (περίπου). Sorry ξανά ρε παιδιά αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι τόσο σοβαρά με το θέμα γιατί σκέπτομαι να το κάνω.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog
παιδια συμφωνω και εγω με το γιωργο,μιας και ειμαι και εγω πρωταρης. και επισης για ζημιες εκτος μιας εξαιρεσης δεν ειπατε τιποτα. να χαρουμε και να παρουμε ελπιδες οτι ολα θα πανε καλα? ακομα και καποιο μικρο προβλημα να υπαρχει θεωρω οτι πρεπει να αναφερθει.ευχαριστω πολυ...
|
Εάν ρίξετε μια ματιά στα πρώτα πέντε-δέκα posts θα δείτε ότι εκεί υπάρχουν οι περισσότερες αναγκαίες πληροφορίες για την συγκεκριμένη μετατροπή, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ενδεικτικών τιμών. Από εκεί και πέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα έχει πλατιάσει λίγο και θέλει λίγο προσεκτικό διάβασμα προκειμένου να βρεις αναφορές για ερωτήματα που πιθανόν να έχει κάποιος. Αλλά και πάλι εδώ είμαστε για οποιαδήποτε άλλη απορία...