Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-09, 10:53
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 288
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
τα ΤΤΕ ελατήρια τι σχέση έχουν με τα eibach? εγώ και στις 2 περιπτώσεις που είπα είχα ελατήρια eibach federn πως τα λένε και βγήκαν άχρηστα, αλλά τα είχα στο starlet 3ο χέρι και στην corolla 2o και προφανώς είχαν πολλά χλμ, αυτά για μερικούς που επιμένουν ότι τα ελατήρια δεν χαλάνε! κάθονται και δεν κάνουν την δουλειά τους και το αμάξι πάει και σαν βάρκα και βαράει-κοπανάει τρελά. Για τα Koni και εγώ προτίμησα τα AGX επειδή γλίτωσα τα κοψίματα-ραψίματα και επειδή τα κονι (τα πίσω) δεν ρυθμίζονται από πάνω, όπως γίνεται στα AGX και επειδή στο starlet gt με τα κίτρινα τα Koni και eibach αρκετά συχνά μου είχαν χαλάσει και έτρεχα μετά. Επίσης με νορμαλ ρύθμιση με αυτά τα ελατήρια βάραγαν αρκετα δλδ έκανες φραπέ στο στομάχι σου! ακόμα και μετά που έβαλα άλλα ελατήρια 3,5cm τα ventura και πάλι τα ίδια. Οι ρυθμίσεις ήταν +360 μοίρες μπροστά και +180 πίσω. Τα αμορτισέρ εκεί έπαιρναν +2 πλήρης κύκλους, τώρα νομίζω τα έκαναν με σκάλες? πάντως τώρα με τα AGX και μαμά ελατήρια βρήκα την υγειά μου.
Τα AGX ειπαμε οτι δεν κανουν για χαμηλωμα. Οτι ελατηρια και να βαλεις θα κοπαναει.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ελατήρια της ΤΤΕ για την Ε12 έχουν κατασκευαστεί από την EIBACH για την ΤΤΕ με τις προδιαγραφές που ζήτησε η ΤΤΕ.
+1000000000 και πολλα αλλα!!!

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Απάντηση με παράθεση