Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-09, 10:18
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
τα ΤΤΕ ελατήρια τι σχέση έχουν με τα eibach? εγώ και στις 2 περιπτώσεις που είπα είχα ελατήρια eibach federn πως τα λένε και βγήκαν άχρηστα, αλλά τα είχα στο starlet 3ο χέρι και στην corolla 2o και προφανώς είχαν πολλά χλμ, αυτά για μερικούς που επιμένουν ότι τα ελατήρια δεν χαλάνε! κάθονται και δεν κάνουν την δουλειά τους και το αμάξι πάει και σαν βάρκα και βαράει-κοπανάει τρελά. Για τα Koni και εγώ προτίμησα τα AGX επειδή γλίτωσα τα κοψίματα-ραψίματα και επειδή τα κονι (τα πίσω) δεν ρυθμίζονται από πάνω, όπως γίνεται στα AGX και επειδή στο starlet gt με τα κίτρινα τα Koni και eibach αρκετά συχνά μου είχαν χαλάσει και έτρεχα μετά. Επίσης με νορμαλ ρύθμιση με αυτά τα ελατήρια βάραγαν αρκετα δλδ έκανες φραπέ στο στομάχι σου! ακόμα και μετά που έβαλα άλλα ελατήρια 3,5cm τα ventura και πάλι τα ίδια. Οι ρυθμίσεις ήταν +360 μοίρες μπροστά και +180 πίσω. Τα αμορτισέρ εκεί έπαιρναν +2 πλήρης κύκλους, τώρα νομίζω τα έκαναν με σκάλες? πάντως τώρα με τα AGX και μαμά ελατήρια βρήκα την υγειά μου.
Απάντηση με παράθεση