παιδια κακα τα ψεμματα ολα τεινουν να γινουν 1 .τα κακα γινονται καλυτερα και τα καλα χειροτερα.οι κορολλες μεχρι 2000 ειχαν ανεξαρτητη αναρτηση μετα ημιακαμτο αξονα γιατι?ειναι καλυτερο? οχι... ειναι φτηνοτερο... τα εμπρος φαναρια καρελλο και δεν ξερω και γω τι αλλο γιατι καλυτερα?οχι ..φτηνοτερα.. τα μισα πραματα απο νιπον ντενσο-αιησαν-ασκο κτλ εχουν γινει βαλεο μποσ κτλ και να ηταν και γερμανικα παει στο καλο αλλα αντι αλλων ειναι.γιατι ειναι καλλυτερα οχι ...φτηνοτερα.. και αλλα πολλα ατελειωτα τετοια και απο την αλλη τα "κακα" ιταλικα εχουν βελτιωθει αφανταστα.με νιππον ντενσο πλεξουδες απο το 99 περιπου και αλλα πολλα.
τα οπελ απο την αλλη και μιλαω για αστρα Η και μετα καινε ατελειωτα λαδια.πας ταξιδι και παιρνεις μαζι σου 1-2 λιτρα για να εισαι σιγουρος σε καθε σερβις πρεπει να καθαριζεις πεταλουδα και EGR.κοβουν εκκεντροφορο εξαγωγης σαν αγγουρι απαραδεκτο.τσεκαρετε το
τα βεκτρα δε καθε 15000-20000 θελουν σταμπιλαιζερ εμπρος
κολλανε κωδικοι ρ/κ μπερδευουν κλιματισμο και αλλα πολλα .τι να την κανω την κανω την εγγυηση αν μου κολλησει ο κλιματσμος σε ταξιδι?εγω θα λιωσω και η οικογενεια μου οχι ο αντιπροσωπος.και οταν παιρνεις βεκτρα η το ινσιγκνια η το αβενσις η το μοντεο η οτι σ'αυτην την κατηγορια δεν το παιρνεις για την πολη .κανεις και ταξιδια.και στα ταξιδια θες σιγουρια και αξιοπιστια.
|