Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-09, 09:55
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Χωρις να θελω να υπονοησω κατι, ειμαστε αρκετοι εδω μεσα που εχουμε αμάξια που εχουν περάσει την 6ετία. Αρκετοι μαλιστα την εχουν περάσει κατα πολύ. Βλέπε ΚΕ30, ΕΕ80, ΕΕ90, Ε10, Ε11 κτλπ με πάρα πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη μας.
Οπότε αυτο το κριτηριο της 6ετους εγγυησης πάει περίπατο για καποιον που θελει να κρατησει το αμαξι του για πολλά χρόνια απροβλημάτιστο.

Δλδ αν παρω ενα προβληματικο αμαξι μονο και μονο βασιζόμενος στην 6η εγγύηση θα έχω τα παρακατω κακως κείμενα:

1) Για 6 χρόνια θα μου βγαλει την πιστη να το τρεχω στα συνεργεια, να το κρατανε μεσα, και στο τελος να την βγαζω με το αυτοκινητο αντικαταστασης ενω εχω πληρωσει για το αμαξι που γουσταρω. Οκ, δεν θα πληρωνω κατι αλλα η ηθικη βλάβη, το τρέξιμο, οι καταρες κτλπ κτλπ δεν πληρωνονται με τιποτα.
2) Μετα την 6ετία, το πουλάω ή το κραταω? Λογικά το πουλάω αν εχω φτυσει αιμα...
3) Λογικά καλυτερη μεταπολιτική αξια εχει ενα ΤΟΥΟΤΑ.

Οπότε η λογική 6ετους εγγυησης παρότι το αμαξι ειναι ζημιαρικο ταιριάζει μονο σε καποιον που 1ον εχει χρονο και ορεξη να τρεχει στα συνεργεία και 2ον σε καποιον που θελει να αλλαζει αμαξι καθε 6 χρονια...

Προς θεού δεν λεω πως το insignia ειναι ζημιαρικο. Ουτε το ξερω το αμαξι, ουτε το εχω δοκιμασει (ουτε προκειται). Απλά κανω τον δικηγορο του διαβολου στην νοοτροπια "αφου εχει 6 χρονια εγγυηση ας το παρω και ας μου βγαλει ο,τι θελει"...
Απάντηση με παράθεση