Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-09, 09:43
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Πάνο.

Οσο αφορά τα πέρι συνεργείων.... όταν εμένα με καλύπτει με 6 χρόνια εγγύηση, αλλά και με αυτοκίνητο αντικατάστασης (όπως η ΤΟΥΟΤΑ) δεν τίθεται θέμα! Επίσης, πάντα όσον αφορά συνεργεία αντιπροσώπων και όχι γειτονιάς, η OPEL έχει ένα απο τα καλύτερα After Sales, σε βαθμό που πλησιάζει επικίνδυνα την ΤΟΥΟΤΑ.

Επίσης, σε όσα είπα, δεν υπάρχει κανένας ενθουσιασμός. Γνωρίζουνε οι περισσότεροι εδώ μέσα ότι η επιλογή μου ήτανε το Avensis, παρακάμπτωντας μάλιστα όσα λέει ο Πάνος, και συμβιβαζόμενος με την "αισθητική πλευρά". Επίσης, η ΤΟΥΟΤΑ -μέχρι πρότεινως, καθώς στο τόπικ για το Κόστος Service τα πράγματα δείχνουνε ότι αλλάζουνε- είχε σχετικά φτηνό service, οπότε ήτανε προτιμότερο να το πας στην αντιπροσωπεία (Η μήπως είναι άδεια τα επίσημα συνεργεία, και θα κλείσουνε πειδή δεν έχουνε δουλειά?).

Τέλος, ουσία, προσφέρουνε πάρα πολλοί πλέον!!! Η ΤΟΥΟΤΑ μπορεί να κάτσει πάνω στο καλάμι της και να το απολαμβάνει άνετα. Δεν θα τις πεί κανείς όχι. Οταν όμως έρχεται η ώρα εγώ να δώσω τα ζεστά ευρωπουλάκια μου, δεν θα τις κάνω την χάρη, να νιώσω κορόιδο.

Υ.Γ. Κι εγώ ΤΟΥΟΤάκιας είμαι, και μάλιστα φανατικός. Ομως, και αντιστρέφοντας αυτό που λές, είναι καλό να μην μιλάμε με τόσο ενθουσιασμό για την ΤΟΥΟΤΑ μόνο και μόνο επειδή την συμπαθάμε! Ας είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί! Δεν κάνει κακό να λέμε τα κακώς κείμενα, και να κρίνουμε όπως πρέπει μια συγκεκριμένη πολιτική, η οποία στην παρούσα φάση δείχνει, πόσο μακριά βρίσκεται απο την πραγματικότητα!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση