Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-04-09, 19:28
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιατι μας κανει τοση μεγαλη εντυπωση η διαφορα του 1sec? Δεν ειναι λογικο? Ολες οι ομαδες εξελιξουν τα μονοθεσια απο αρχες φθινωπορου η Brawn μαλιστα οπως και μονοι τους ειπαν εχουν επικεντρωθει σε αυτο το μονοθεσιο 1.5 χρονο. Λογικο λοιπον δεν ειναι οι δυο μεγαλοι αντιπαλοι που ψαχναν μεχρι και τον τελευταιο αγωνα να βρουν μισο δεκατο να εχουν μεινει πισω φετος? Εχουν πολυ λιγοτερες ωρες εξελιξεις απο τους αλλους το οποιο εν μερη ειναι αδικαιολογητο. Πιστευω παντως πως ο διαχυτης αν μπει σε αλλα μονοθεσια θα δουμε καποιους να πλησιασουν πολυ την Brawn που με την παρουσα κατασταση ειναι πολυ μπροστα.
Επισης κατα τη γνωμη μου το KERS μαλλον κακο κανει σε οσους το χρησιμοποιουν μπορει να χαριζει 0.2-0.3 sec στις ευθειες αλλα εκει που εχει σημασια στις στροφες δηλαδη το ζυγισμα του μονοθεσιου δεν ειναι οπως πρεπει ετσι ωστε να χανουν τελικα χρονο. Κατα τη γνωμη μου σιγα σιγα θα εγκαταλειπεται σαν ιδεα.
Ας μου πει καποιος εχει ακουσει διαβασει πουθενα αυτο που ειπε ο παντογνωστης (LOL) Πουρναρακης οτι απο την στιγμη που η Super Aguri εφυγε απο το πρωταθλημα ο Brawn χρησιμοποιουσε και τη δικη της αεροδυναμικη συραγγα για την εξελιξη του μονοθεσιου της τοτε honda? Γιατι ειχα την εντυπωση πως η Super Aguri απλα επαιρνε τα παλια σασι της Honda και κατεβαινε στους αγωνες? Δεν ειχε γινει σαλος με το οτι υπαρχουν ομαδες που δεν κατεσκαυαζουν ουτε σασι ουτε κινητηρα(Super Aguri και Toro Rosso) και τρεχαν στην F1 ενω δεν επρεπε?

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση