Εγώ όμως δεν εξετάζω τι κάνανε στο παρελθόν!
Και μην ξεχνάς ότι ο Shumi ήτανε στο απυρόβλητο για την F1! (δεν εξετάζω το σωστό ή το λαθος!!!).
Ομως απο τότε αλλάξανε πολλά πράγματα. Η F1 ψάχνει με κάθε τρόπο να δείξει ένα πιο κοινωνικό πρόσωπο. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό δεν θα το καταφέρει συνεχίζοντας την ίδια τακτική (κάτι που φάνηκε με τον μηδενισμό του Λουις, καθώς το έψαξαν απο μόνοι τους ξανά, χωρίς να κάνει έφεση η ΤΟΥΟΤΑ).
Οσο αφορά στην πράξη, όσοι προσέξανε την χρήση του KERS απο τον Λούις (που το χρησιμοποιεί με τελείως διαφορετικό τρόπο απο της Ferrari), το κέρδος απο την χρήση του είναι όντως εντυπωσιακό! Απο εκεί και πέρα, το μεγάλο πρόβλημα το έχουνε όσοι είναι πιο βαρύς απο το φυσιολογικό για την F1 (βλ. Kubica). Δλδ, και ας τον υποστηρίζω, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο ο Massa!!! Αυτό λοιπον που λές, είναι ανα περίπτωση. Και για να ολοκληρώσω την σκέψη μου.... Ας πούμε ότι είναι 0,5 το κέρδος, εγώ όμως στην πίστα βλέπω διαφορές άνω του 1 sec στον γύρο. Ε, μην τα ρίχνουμε στον διαχύτη όλα..... Επειδή οι "μεγάλοι" τα κάνανε μαντάρα, θέλουνε να βρούνε κάτι να πιαστούνε.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|