Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Οσο αφορά την τιμωρία... εγώ πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί. Γιατί ο λόγος όσο και αν κάνει εντύπωση, είναι πιο βαρύς απο την κατασκοπεία. Αντιαθλητική συπεριφορά εις βάρος άλλου συναθλητη, είναι πολύ πιο βαρύ στην αθλητική κοινωνία (Fair Play).
|
όπως τιμώρησαν και τον Σουμαχερ οταν εμβόλισε τον Hill to 94 ή τον Βιλνεβ το 97 ή όπως τιμώρησαν τον Κουλθαρ που πάτησε φρένο για να πέσει πάνω του ο Σουμάχερ στo Spa to 98....
δεν ξέρω κατα πόσο λειτουργεί σωστά η δικαιοσύνη φίλε Γιάννη...
σχετικά με τους διαχύτες αυτά που εχω ακούσει είναι τα εξής: οι διπλοί διαχύτες παίζει να σου δίνουν κοντά στο μισό δευτερόλεπτο στο γύρο και όχι 0,2 ή 0,3. πέρα απο αυτό το κέρδος που είναι μετρήσιμο, το μεγάλύτερο κέρδος είναι ότι προσφέρουν μεγαλύτερη κάθετη δύναμη και κάνουν το μονοθέσιο πιο ευκολοοδήγητο. Αυτό δίνει τη δυναότητα στους οδηγούν να έχουν καλύτερο ρυθμό κατά τη διάρκεια του αγώνα. στον αντίποδα όσοι χρησιμοποιούν το KERS έχουν χάσει μέρος της δυνατότητας να ζυγίζουν σωστά το μονοθέσιο τους (λόγο του βάρους του KERS που δεν τους επιτρέπει να βάλουν έρμα). Χαρακτηρισική είναι η δήλωση του Αλονσο ότι η Ρενο θα πρέπει να αναθεωρήσει αν το KERS στην Κίνα.....