Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-09, 16:56
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγώ συμφωνώ με το Βασίλη.δεν εχουν περάσει και τοσα πολλά χρονια από τότε που τελείωσα τη σχολή,αλλά όσα χρόνια και να περάσουν θα θυμάμαι την ημέρα που ζήτησα να δω το γραπτο μου σε έναν ...... καθηγητή (ο οποίος ήταν και κεκες) και όταν με τα χίλια ζορια με αφησε να το δω(βλέπεις όταν το ειχα παραδώσει στον επιτηρητή είχα φύγει με το χαμόγελο του μ@λ@κ@ αφού ήξερα πως είχα γράψει πάνω από 7 και ας πήρα ότι έχουμε όλοι μας,κοινώς 3)μου είπε ότι τη μία άσκηση την έχω σωστή εξού και το 3 και οι άλλες δύο είναι μισές.στην απάντησή μου ότι είναι γραμμένες στην άλλη κόλα γιατί αν θυμάστε είχα ζητήσει διευκρινήση στη μία,με ρώτησε με ένα ύφος όλο απορία.έχεις και δεύτερη κόλα?
για να μην τα πολυλογω,την βρήκε μετά από κανα 5λεπτο και όταν την κοίταξε η απάντηση που μου έδωσε ήταν ότι έχω χαθεί στις πράξεις και δεν μπορεί να με παρακολουθήσει.
ευτηχώς που είχα και μάρτηρες γιατί σε όποιον το έλεγα γέλαγε και δεν με πίστευαν.
με τέτοιους καθηγητές συγνώμη αλλά καταδικάζουν την μόρφωση όλων μας.είναι τυχαίο που κάθε σχολή έχει 1,2 στραβόξυλα που για να περάσεις τα μαθήματά τους πρέπει να κάνεις κολοτούμπες?
και για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω και δεν ήθελα να περνει ο καθένας το πτυχίο με το τρόπο που γινόταν και γίνεται η εισαγωγή των φοιτητών στα ΤΕΙ κυρίως.όταν είχα ακούσει ότι μπήκαν στη σχολή μου με κάτω από 10 είχα φρικάρει.τι εφόδια μπορείς να έχεις για να ανταπεξέλθεις?
αλλά και πάλι όταν βγεις στην πιάτσα και θα μιλήσω ως ηλεκτρολόγος εκεί είναι το σχολείο.το έχεις?έχεις και δουλειά.δεν το έχεις δεν έχεις μέλλον στη δουλειά.πόσους θα κοροιδέψεις?όλοι ξέρουμε πως είναι οι δουλειές έξω.είτε δοκιμαστικά σε πάρουν,είτε με σύμβαση αν δεν τους βγάζεις σωστά τη δουλειά δεν πρόκειται να φας το ψωμί αυτού που αξίζει,εκτός και αν έχεις μπάρμπα στη κορωνη και σε βάλει στο δημόσιο.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση