Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-04-09, 00:46
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Την άποψή μου την έχω εκφράσει και κατά το παρελθόν και είναι αντίθετη με των τελευταίων δημοσιεύσεων.
Η TS μου έχει σημάδια από τα νύχια τους στον ουρανό αλλά και στο καπώ μου, αλλά δεν στενοχωριέμαι καθόλου -ίσως λίγο όταν τις πρωτοείδα-.
Η απορία που θέλω να εκφράσω είναι απλή και είναι η ακόλουθη: αν θέλετε να πυροβολήσετε ή να βασανίσετε μία γάτα που γδέρνει το αυτοκίνητό σας (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ), τι θα κάνετε σε κάποιον που θα σας το τρακάρει ή θα σας το γδάρει με ένα κλειδί ή ένα μαχαίρι; Και το κάνει είτε επειδή δεν σέβεται τους άλλους χρήστες του δρόμου, είτε εν γνώσει του και εσκεμμένα;
-
Βέβαια, σκεφτείτε και την περίπτωση που τα ταλαίπωρα ζωάκια καταλαβαίνουν ότι τα μισείτε και σας τιμωρούν γι' αυτό!
-
Για να μην παρεξηγηθώ πλήρως, ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν προχθές αργά το βράδυ, όταν μία πανέμορφη, πανέξυπνη και απίστευτα χαδιάρα γατούλα, δεν ήθελε να μας αφήσει να φύγουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ από την καφετέρια που είχαμε πάει!
-

-

-
Οι θέσεις που τη βλέπετε μέσα στο αυτοκίνητο είναι από τη σύντομη εξερεύνηση που έκανε, ενώ παρ' ότι τη βγάλαμε από την πόρτα τουλάχιστον 10 (!) φορές, σε χρόνο dt είχε ξαναμπεί μέσα και γουργούριζε, ζητώντας περισσότερα χάδια και ακούγοντας προσεκτικά την τραγουδίστρια από τα tweeters...
Τελικά, αναγκάστηκα να κάνω τον ... Φασούλα, και να κρεμαστώ έξω από το παράθυρο για να την αφήσω... Και πάλι, ήταν έτοιμη για να πηδήξει μέσα!
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ξαναπάμε εκεί και ελπίζουμε να τη βρούμε πάλι!
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση