Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Είναι γεγογνός ότι ο Μπάτον, έχει πολύ καλές Δημόσιες σχέσεις. Το αποδυκνείει περίτρανα άλλωστε με το να παραμένει στην Φ1! Ομως για τον Rubens θα διαφωνίσω μαζί σου, γιατί απλά η Κυριακή το διέψευσε. Εκανε κάποιους να φαίνονται πολύ γερασμένοι μπροστά του. Δλδ, είναι να απορείς, πώς μπορεί και οδηγάει έτσι στα 37 του?
|
ο Μπάτον δεν είναι μούφα οδηγός ρε παιδια. έχει χαρακτηριστεί μεγάλο ταλέντο απλά δεν είχε ποτε ικανο μονοθεσιο για να το αποδείξει. τώρα, πλέον ταλέντο δεν είναι, αλλά έχει το μονοθέσιο για να δείξει οτι ειναι καλός οδηγός.
Σχετικά με τον Μπαρικέλο παρακαλώ να λάβετε υπ όψη και την παράμετρο "πόσο ευκολοοδήγητο είναι το μονοθεσιο". αν το αμάξι είναι καλοζυγισμένο και πάει καλά, το οδηγάς με το ενα χέρι, ενώ αν είναι δύστροπο θα βγείς και δε θα μπορείς να περπατήσεις (βλέπε Αλόνσο πριν καναδύο χρονια δε θυμαμαι σε ποιο GP).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Για εμένα κακός, δεν αφήσανε τον "ανιψιό" να έρθει! Εστω και σαν δοκιμαστής. Για να αρχίσει να μαζεύει εμπειρίες!
Υ.Γ. Εχω μια αδυναμία στους Βραζιλιάνους. Τι να κάνω!!!!
|
καλύτερα που δεν το έφεραν τον "ανιψιο". παίζει να είναι λίγο "φουσκα" ο τυπος και να περπατάει λόγο ονοματος. Η Braun GP χρειαζοταν ενα εμπειρο οδηγο, ικανο να βοηθήσει στην εξέλιξη (Βλέπε Μπαρικέλο) και οχι να φέρει τον πιτσιρικά που θα χρειαστεί προσαρμογή στην F1 κτλ κτλ.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Οι McLaren και η Ferrari ειναι λογικο να ηταν πισω σε αυτο το σημειο του πρωταθληματος εφοσον μεχρι και την Βραζιλια εξελισαν ακομα μερη του περσινου μονοθεσιου. Τωρα γιατι ειχαν τοσο μεγαλο προβλημα οι McLaren σε σχεση με τους αλλους? αναρωτιεμαι μηπως καποιοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους στην εξελιξη των μονοθεσιων και ξερουν μονο να παιζουν playstation και να μαθαινουν τις πιστες?
Ουτε εγω ξερω για την αεροδυναμικη συραγγα, παντως αν δεν επιτρεπεται μονο καποιος με πολλη πειρα μπορει να φερει αποτελεσματα (π.χ. Adrian Newey) Και σιγουρα ο πισω διαχυτης το πολυ που μπορει να προσφερει ειναι 0,5 sec το γυρο.
|
Σχετικά με τη McLaren είναι σχεδόν σίγουρο οτι υπήρχε λάθος στο καλιμπράρισμα της αεροδυναμίκης συραγγας με αποτελεσμα να τους δίνει λάθος αποτελέσματα. είναι πολύ πίσω και δεν ξέρω τι περιθόρια έχει να βελτιωθεί (με δεδομένο το πάγωμα των δοκιμών και της εξέλιξης).
Στη Ferrari εχουν αρχισει να δουλεύουν εντατικά στο Μαρανέλο για να φτιάξουν πάτωμα σαν των Toyota και BRaun GP (αφού όλα δείχνουν οτι είναι νομιμο).
Τελος ο "θαύμα παιδι" και εγώ δεν το πάω, αλλα ξεκίνησε 18ος και τερματησε 4ος (και πήρε και την τρίτη θέση με την έφεση). και εγώ δεν τον γουστάρω αλλα ας παραδεχτούμε οτι παλεψε με ενα μονοθέσιο που δεν είναι και στα καλύτερα του.