Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-09, 15:22
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ισως να μην το πιστεψε η Honda τον Ros λαθος της σιγουρα γιατι τα κερδη θα ηταν πολλα και η διαφημιση ακομα μεγαλυτερη για την αυτοκινητοβιομηχανια αλλα και παλι δεν μπορουμε να ξερουμε για ποιο λογο εφυγαν.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο να υποστηριζεις οδηγο δεν πρεπει να υποστηριζουμε ομαδες γιατι αυτοι ειναι λαμογια και παιζουν διαφορα παιχνιδια για να φτιαξουν οποιον θελουν. Και εγω προσωπικα οδηγο υποστηριζω Raikkonen απο οταν ηταν rookie στην sauber μου αρεσε εδειχνε οτι το εχει βεβαια μου αρεσει πολυ και ο Vettel. Οσο για τον Massa μου ειναι πολυ συμπαθης δεν ειναι τυχαιο οτι δουλευει πολυ σκληρα για να φτασει εκει που ειναι ασε που παθιαζεται με αυτο που κανει ειναι θερμοκεφαλος και αυτο φερνει θεαμα.

Για τον Rubens και τον Buton απλα πστευω οτι ο πρωτος μενει στην F1 γιατι δεν ξερει τι να κανει αν δεν τρεχει και ποτε δεν εδειξε κατι πολυ καλο και αν εξαιρεσεις καποιους αγωνες στους οποιους εδειξε οτι εχει @@@@ υπαρχουν υπερδιπλασιοι που δειχνουν το αντιθετο γνωμη μου οτι επρεπε να αφησει τον "ανηψιό" να δειξει αν τελικα η στοφα του πρωταθλητη ειναι κληρονομικη (ευχομαι να ειναι). Ο Buton παλι νομιζω οτι τυχερος ειναι εκει που ειναι εκανε μια καλη χρονια την πρωτη του στην F1 και μετα πηγε και αραξε στην Honda που τον υπερπληρωνε χωρις να τις φερνει αποτελεσματα αλλα δεν μπορω να πω στις δημοσιες σχεσεις ειναι καλος.

Οσο για τα μονοθεσια δεν νομιζω πως θα κλεισει πολυ η ψαλιδα χωρις δοκιμες εξελιξεις πως να ανεβεις επιπεδο? Καλες οι αεροδυναμικες συραγγες αλλα χωρις να τρεξεις το αυτοκινητο δεν παιρνεις τα ιδια συμπερασματα. Μακαρι να τα καταφερουν και να ανεβουν ολες οι ομαδες και να δουμε ενα πολυ καλο πρωταθλημα. Θελω να πιστευω οτι θα ανεβουν και οι υπολοιπες ομαδες. Αλλωστε το GP της Αυστραλιας δεν ειναι το ποιο αντιπροσωπευτικο ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και στη Μαλαισια.
Απάντηση με παράθεση