Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-09, 21:13
Το avatar του χρήστη Μαρία
Μαρία Offline:
Moderator

Μοντέλο: Auris 1,4 diesel 5d
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Μαρία θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης, καλώ -ή αν θέλετε- προκαλώ όποιον υποστηρίζει την αυστηρή τήρηση των ορίων ταχύτητας να κάνει μια ηλιόλουστη ημέρα ένα ταξίδι από την Πάτρα ως τον Πύργο (και αντίστροφα), ή από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη (και αντίστροφα) και να μας πει πόσο χρόνο χρειάζεται για να διανύσει τα 100 ή 520km αντίστοιχα των ανωτέρω διαδρομών. Θα καταφέρει να παραμείνει νόμιμος; Πολύ αμφιβάλω! Αλλά μπορεί να τα βλέπω και τελείως λάθος και να είναι διαφορετικά τα πράγματα...
Τελειώνοντας από την πλευρά μου, εξακολουθώ να διαφωνώ και θα διαφωνώ με τα όρια, για όσο καιρό η διαδικασία επιλογής τους θα είναι ίδια με αυτή που κάποιοι καθηγητές συνήθιζαν να περνάνε σπουδαστές και φοιτητές σε κάποιες σχολές, δηλαδή αυτή του ανεμιστήρα: στοιβάζουμε σελίδες στις οποίες έχουμε γράψει τα όρια ταχύτητας από τα οποία θα επιλέξουμε και ανοίγουμε τον ανεμιστήρα! Το χαρτί με τον αριθμό που θα φτάσει μακρύτερα θα αποτελέσει και το νέο όριο που θα πρέπει να τηρούν οι οδηγοί για τα επόμενα 20 ή 30 χρόνια...
-Η παρούσα δημοσίευσή μου είναι και η τελευταία στο παρόν thread, αφού θεωρώ πως περαιτέρω συμμετοχή μου δεν εξυπηρετεί σε τίποτε.
Πάνος.
Πάνο...όχι μόνο σε ηλιόλουστη αλλά και σε βροχερή μέρα έκανα το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη τηρώντας αυστηρά τα όρια ταχύτητας που υπάρχουν.Χωρίς στάση το ταξίδι μου είχε διάρκεια 7 ώρες.Τα νεύρα μου τεντώθηκαν αρκετά και φυσικά στην κάθοδο μου δεν τήρησα κανένα από αυτά αλλά προσπάθησα απλά να οδηγώ με όρια λογικά λόγω του φόβου που είχα για τις κάμερες.Ναι...είναι εκνευριστικά και σε ωθούν μόνο που τα βλέπεις σε δρόμο με τρεις και τέσσερις λωρίδες να τα παραβιάσεις....