Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-09, 20:41
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο, μη το πηγαίνεις πολύ μακριά το θέμα... Τον όρο "μέσος οδηγός" εσύ τον έφερες στην κουβέντα και η σωστή για εμένα διατύπωση είναι ο "σωστός οδηγός"....
Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω στο συγκεκριμένο thread, αλλά θα ήθελα να διορθώσω μία λεπτομέρεια -πέρα από άλλα δύο πραγματάκια-.
Πήγα πίσω και ξαναδιάβασα τα μηνύματά μου σε αυτό το thread και πουθενά δεν είδα να αναφέρω τον όρο "μέσος οδηγός", παρά μόνο μετά τη δική σου αναφορά. Συνεπώς, δεν τον έφερα εγώ στην κουβέντα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
...Από την άλλη, το παράδειγμα με το internet θεωρώ ότι καμία μα καμία συσχέτιση δεν έχει με το θέμα που συζητάμε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikr2007
Τώρα τι σχέση έχει το internet με την οδική ασφάλεια, το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να το καταλάβει....
Προσπαθήστε να ξαναδιαβάσετε την "επίμαχη" παράγραφο και ίσως δείτε την ομοιότητα: Όπως το χαμηλό όριο σκοπεύει στην προστασία μας από ατυχήματα (δεν το πιστεύω), έτσι και η χαμηλή ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μας προστατεύει από "άσχημες" εικόνες και βίντεο μεγάλου όγκου και ακατάλληλου περιεχομένου, ή την εμπλοκή μας σε διαδικτυακά παιχνίδια και επαφές που μας "καίνε" το μυαλό ή μπορεί να μας οδηγήσουν σε άσχημες ατραπούς (ούτε και αυτό το πιστεύω)... Λίγο "ιδιόμορφο", όντως...
-
Επίσης, καλώ -ή αν θέλετε- προκαλώ όποιον υποστηρίζει την αυστηρή τήρηση των ορίων ταχύτητας να κάνει μια ηλιόλουστη ημέρα ένα ταξίδι από την Πάτρα ως τον Πύργο (και αντίστροφα), ή από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη (και αντίστροφα) και να μας πει πόσο χρόνο χρειάζεται για να διανύσει τα 100 ή 520km αντίστοιχα των ανωτέρω διαδρομών. Θα καταφέρει να παραμείνει νόμιμος; Πολύ αμφιβάλω! Αλλά μπορεί να τα βλέπω και τελείως λάθος και να είναι διαφορετικά τα πράγματα...
Από την άλλη, όμως, κάποιος "πολύς" δημοσιογράφος του ειδικού τύπου -που μεταπήδησε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο- έκανε κάποια πολύ καυστικά σχόλια για τα συγκεκριμένα όρια ταχύτητας όσο ήταν δημοσιογράφος. Ούτε ένα, όμως, από τη στιγμή που έγινε βουλευτής...
-
Τελειώνοντας από την πλευρά μου, εξακολουθώ να διαφωνώ και θα διαφωνώ με τα όρια, για όσο καιρό η διαδικασία επιλογής τους θα είναι ίδια με αυτή που κάποιοι καθηγητές συνήθιζαν να περνάνε σπουδαστές και φοιτητές σε κάποιες σχολές, δηλαδή αυτή του ανεμιστήρα: στοιβάζουμε σελίδες στις οποίες έχουμε γράψει τα όρια ταχύτητας από τα οποία θα επιλέξουμε και ανοίγουμε τον ανεμιστήρα! Το χαρτί με τον αριθμό που θα φτάσει μακρύτερα θα αποτελέσει και το νέο όριο που θα πρέπει να τηρούν οι οδηγοί για τα επόμενα 20 ή 30 χρόνια...
Και βέβαια, και για όσο καιρό οι οδηγοί θα αποκτούν άδεια οπλοφορίας και όχι οδήγησης, εξ' αιτίας του διαβρωμένου συστήματος.
-
Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός από τους συνομιλητές μου να διαφωνεί με τις απόψεις μου, όπως και εκείνοι θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.
Θεωρώ πως το αποδεικνύω κάθε φορά που γράφω, με τον τρόπο με τον οποίο τους απευθύνομαι.
Η παρούσα δημοσίευσή μου είναι και η τελευταία στο παρόν thread, αφού θεωρώ πως περαιτέρω συμμετοχή μου δεν εξυπηρετεί σε τίποτε.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση