Πάνο, μη το πηγαίνεις πολύ μακριά το θέμα... Τον όρο "μέσος οδηγός" εσύ τον έφερες στην κουβέντα και η σωστή για εμένα διατύπωση είναι ο "σωστός οδηγός". Από την άλλη, το παράδειγμα με το internet θεωρώ ότι καμία μα καμία συσχέτιση δεν έχει με το θέμα που συζητάμε...
Η αναφορά των απαιτήσεων των αυτοκινητοδρόμων έγινε για να εξηγήσω ότι η ύπαρξη και η τεχνολογική εξέλιξη των οχημάτων δεν αποτελεί από μόνη της μοναδικό κριτήριο για την ανάπτυξη και επίτευξη υψηλότερων ταχυτήτων. Σαφώς και αυτά τα στοιχεία βοηθούν περισσότερο στην ασφάλεια των επιβενώντων στα οχήματα. Αλλά ακόμα και εάν μπορώ να πάω με ένα νέο αυτ/το με 120 χλμ/ώρα και ξαφνικά μου πεταχτεί μες τη μέση του δρόμου ένα ζώο ή ένας πεζός, αφού οι δρόμοι αυτοί είναι προσβάσημοι από τον καθένα; Ή εάν μου πεταχτεί ένα άλλο όχημα σε έναν ΙΣΟΠΕΔΟ κόμβο που μόνο τέτοιοι υπάρχουν στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο χωρίς ηλεκτροφωτισμό; Τι θα κάνω; Σίγουρα θα φρενάρω πιο σύντομα από παλαιότερα, αλλά θα είναι αρκετό; Σίγουρα θα μπορέσω να κάνω ελιγμό πιο εύκολα από παλαιότερα, αλλά από το αντίθετο ρεύμα θα έρχεται κανείς;
Σε όλα τα παραπάνω (και σε πολλά περισσότερα) έγκειται και η ύπαρξη των (ορθών και όχι ξεχασμένων) χαμηλότερων ορίων ταχύτητας στα εθνικά απαρχαιωμένα δίκτυα της Ελλάδας.
Προς
nikos carina: Νίκο, δεν κριτικάρει κανένας εδώ εσένα και το δικό σου περιστατικό. Απλά είναι η αφορμή για μία γενικότερη κουβέντα στο θέμα της οδικής ασφάλειας...