Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-03-09, 13:50
Το avatar του χρήστη tserkene
tserkene Offline:

Μοντέλο: corolla ts
Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 288
tserkene είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
απ'όσο ξέρω και επειδή έχω ρωτήσει, οι μαντράδες ΔΕΝ δίνουν εγγύηση! (τουλάχιστον εδώ αυτούς που ξέρω και όσους ξέρω), αν το πάρεις και μετά έχεις πρόβλημα, άστα να πάνε. Και σκέψου ότι αυτοί φερνουν τροπέτα με το κιλό! είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξέρουν κάθε μηχανικό εξάρτημα και ανταλλακτικό σε τι κατάσταση είναι για να δίνουν εγγύηση. Αν είναι κανένας καλος και σου πει φέρτο πίσω να σου δώσω ένα άλλο, έχει καλώς, αλλά και αυτό δεν ξέρεις τι θα σου βγει! από μεταχειρισμένα έτσι γουρούνια στο σακί αγοράζεις! Έτσι δεν την πάτησε ένας φίλος που πήρε από μαντρά μοτερ 4E-FTE και μετά είχε πρόβλημα κάποιος κύλινδρος και έκαιγε ένα κάρο λάδια ακόμα και σε ρελαντί και ήθελε ρεκτιφιέ? τουλάχιστον έτσι λένε, τώρα αν άλλοι κόβουν αποδείξεις κανονικά (γιατί πολλοί και αυτό δεν κάνουν) και δίνουν και εγγύηση είναι άλλο θέμα που δεν το ξέρω για να πω. Αν πάρεις πχ από ένα παιδί ένα σασμαν πχ από Χρυσή ευκαιρία και μετά από 1-2 μήνες σου βγάλει πρόβλημα τι θα κάνεις? θα του πεις έχει πρόβλημα τα λεφτά μου πίσω? Τελικά 1000 ευρώ σου έλεγαν από τιμές? γιατί εδώ να φανταστείς με 900 ευρώ και λιγότερα παίρνεις μοτερ 4E-FTE μαζί με σασμαν και τα περιφερειακά του κομπλε!
Εδω στην Β.Ελλαδα δινουν εγγυηση. Αν παρεις ενα σασμαν το βαλεις πανω και βγαλει καποιο θορυβο το κατεβαζεις και το πας πισω. Το σασμαν θα φανει απο την πρωτη εβδομαδα αν ειναι καλο και δεν σε δινουν πολυ χρονο ΑΛΛΑ τα μοτερ τα δινουν με 3 και 6 μηνες αναλογος τον μαντρα και αν καει λαδι ή δεν παει το πας πισω ΚΑΙ αν δεν εχει το ιδιο περνεις τα λεφτα σου πισω.
Ετσι δεν περνεις γουρουνι στο σακι!!

visit us on tserkezos.gr visit us on car.gr visit us on facebook

visit my garage

Αν έχεις βαρεθεί να κοιμάσαι τις Κυριακές, τότε μπορείς και εσύ να έρθεις μαζί μας… ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Απάντηση με παράθεση