Παιδες δυστηχως το προβλημα δεν εγινε ουτε απο κοντρα,ουτε απο κατεβασμα...Μακαρι να γινοταν απο κατι τετοιο δηλ γιατι τουλαχιστον θα ηξερα οτι εγω φταιω....
Ημουν φανταρος και για κανενα χρονο το μοτερ καθοταν...Καποιες φορες που το εβαζα μπροστα ακουγα τις βαλβιδες να χτυπανε αλλα είπα οτι ειναι κρυο το μοτερ,μηπως επειδη δεν εχει κουνηθει καιρο κτλ κτλ.Ελα ομως που οταν γυρισα,δεν στρωσανε....Το πηγα για σερβις να του αλλαξω και τα λαδια,και μου ειπανε οτι θελει ρυθμισμα στις βαλβιδες...Και φυσικα αφου τις ακουγα και εγω,δεν ειχα λογο να μη τους πιστεψω...Ελα ομως που δεν στρωσαν...Και να σου και τα check engine!!!Εκει λοιπον αρχισα να ψιλιαζομαι οτι κατι τρεχει στο μοτερ,κατι σοβαρο....
Και δυστηχως,μολις ανοιχτηκε το καπακι,να κυριε μου οι ωραιες σας βαλβιδες...
Τα μυαλα στα καγκελα και τα τηλεφωνα πηρανε φωτια,μιας και καταλαβαινεται οτι εγινα τουρκος...Να τα τηλεφωνα στην Τουοτα Ελλας,να σου τα πρωτα ακυρα λεγοντας μου οτι "Κυριε μου,εχετε κανει κατεβασμα...Φαινεται ξεκαθαρα απο τα καπελωτα!! Βρε παιδια,τους λεω,εαν οντως εγινε κατι τετοιο,τοτε δυο πραγματα συμβαινουν: Ειτε ειμαι διπλη προσωπικοτητα και τα βραδια που πεφτω για νανι,ξυπναει ο Σουμαχερ και ο Κακουνεν μαζι και παω για κοντρες,ειτε ο πατερας μου οταν υπηρετουσα την μαμα Πατριδα,αυτος υπηρετουσε την μαμα Κοντρα σε βουτες και μαυρες...!!!!
Και τελικά,οχι μονο δεν βρηκα λύση στο μυστηριο,αλλα αναγκαστικα να πληρωσω τα "λιγα" - με σχεση με τους αλλους- λεφτα...Τουλαχιστον μου βαλανε στην εγγυηση τον αισθητηρα λ...
Περα απο την πλακα και τον χαβαλε,θα πρεπει να πω οτι δεν μπορω να καταλαβω και να εξηγησω τι συνεβει....
Κανεις που να εχει καποιο στοιχειο?
|