Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-03-09, 20:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να συμπληρώσω και εγώ ότι τα φώτα xenon εμένα προσωπικά με έχουν ενοχλήσει πολλές φορές, με μοναδικές εξαιρέσεις μερικά καλά και ακριβά αυτοκίνητα με εργοστασιακά. Πάντως για εμένα θα έπρεπε τα aftermarket xenon να απαγορεύονται. Μας στραβώνουν και δεν βλέπουμε τίποτα. Δεν είναι μόνοι τους στους δρόμους! ΕΛΕΟΣ ποιά! ειδικά σε κάτι τζιπάκια που σε χτυπάνε στην μάπα, ή σε πούλμαν εκεί είναι τα χειρότερα. Τέλος να πω για τα προβολάκια αν είναι εργοστασιακά, τόσο χαμηλά που είναι ΔΕΝ ενοχλούν και βλέπεις ΠΟΛΥ καλύτερα. Στο starlet GT που είχε τα μαμα, τα άναβα ΠΑΝΤΑ και ποτέ των ποτών κανείς αστυνομικός δεν μου είπε το παραμικρό. Επίσης αν πας δικαστικώς δεν πληρώνεις μία αν πάνε να σε γράψουν. Προυπόθεση αποτελεί να έχει τον προβλεπόμενο φωτισμό με τις κανονικές επιτρεπόμενες λάμπες και να είναι εργοστασιακά και χαμηλά στον προφυλακτήρα. Γιατί έχω δει να είναι επάνω στον προφυλακτήρα (στο πάνω μέρος του), στην μάσκα! (κάγκουρες rulez) καθώς και δίπλα στα κανονικά φώτα! σε αυτές τις περιπτώσεις απαγορεύονται!
Απάντηση με παράθεση