ναι οκ, πάντως στην δικιά μου περίπτωση δεν μετράει το θέμα τόσο γιατί έχω αλλάξει μοτερ και σασμαν, έχω 4E-FTE από starlet gt και σασμαν από starlet gt πάλι και έχει μακριές σχέσεις. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πολλά δεν έτυχε να πάω με πολλά χλμ για να δω πόσα πιάνει, πάντως τον κόφτη τελικής δεν το έχω βγάλει και είναι στα 180χλμ πραγματικά χλμ, στο starlet το μοτερ αυτό με κοντό σασμαν (από το ατμοσφαιρικό) και 185/55/14 έβγαζε 200 στο κοντερ με τον κόφτη, ενώ με 185/60/14 το κοντερ πέρναγε τα 200 και γύριζε κάθετα χωρίς να βαρέσει κόφτη, πράγμα που σημαίνει ότι με το 60αρι προφιλ αυξήθηκε η τελική, ενώ έχασε λίγο σε επιτάχυνση. Στην corolla ακόμα δεν έχω ανοίξει τέρμα να δω από τελικές τι κάνει. Α! ξέχασα να πω με τα 185/60/14 που είπα ότι δεν έπιανε κόφτη τελικής είχε αλλαχτεί και το σασμαν επειδή έσπασε, με σασμαν από GT το οποίο έχει μακριές σχέσεις. Να αναφέρω για παράδειγμα ότι το σασμαν το μαμα με 1η ταχύτητα και κόφτη στις 7200rpm που πάει το μοτερ αυτό έβγαζε 50χλμ, ενώ του GT 80!!!
|