10-03-09, 15:16
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα, Άνω Λιόσια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλησπέρα παιδιά, τι γίνεστε;
Έχω χαθεί από προσώπου γης με την δουλειά και η ασχολία με τον Λάζαρο γίνεται μόνο τις Κυριακές, λόγω αποριών Vol.2 που δημιουργήθηκαν, κάντε τον κόπο και διαβάστε παρακάτω, ΟΧΙ για μένα αλλά για τον φουκαριάκη, το Λάζαρο! Πήγα σε δυο φανοποιούς να ρωτήσω για τιμές σχετικά με τη λαμαρινοδουλειά και το βάψιμο και ο πρώτος μου είπε ακριβώς : «Φίλε, μην ασχολείσαι με το σαράβαλο, το budget που θα χρειαστείς θα είναι πολύ υψηλό» λες και ήταν στέλεχος οικονομικού τμήματος και ο δεύτερος μου είπε, να πάω να το χτυπήσω αμμοβολή στους θόλους και τα πατώματα και γενικά όπου χρειαστεί για να δει που θέλει κόψιμο και μη, και μετά μου είπε ότι θα χρειαστεί χοντρικά γύρω στα 1000 ευρώ για την λαμαρινοδουλειά αλλά θα φτιαχτούν τα πατώματα με τα νευράκια που είχαν, οι θολοί θα κοπούν και θα φτιαχτούν άλλοι, θα περαστούν καινούργιες αρμόκολλες και διάφορα άλλα και άλλα τόσα για το βάψιμο μέσα έξω. Θέλω να μου πείτε αν έκανα μ@λ@κι@ που του είπα ότι το αμάξι θα πάει μόνο το κουφάρι πάνω σε βάσεις και το ότι θα ασχοληθώ και λίγο εγώ κατά την διάρκεια που θα είναι στο φανοποιείο. Επειδή έχω να πάω και σε δυο ακόμα φανοποιούς, για δώστε συμβουλές –σκονάκια τι να ρωτήσω και πόσα χρήματα να υπολογίζω να μου πουν.
Επίσης, επειδή και το διαφορικό που έχει ο Λάζαρος δεν το βλέπω να την παλεύει, θέλω να μου προτείνετε(αν και το ξαναρωταω πιο κατω) διαφορικό η διαφορικά, τα οποία να είναι ήδη μπλοκέ η να παίρνουν μπλοκέ και ΑΜΑ γίνεται να έχουν δισκόφρενα (σ.σ. ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ), ώστε ν΄αρχίσω να ψάχνω σιγά-σιγά. Περιμένω διορθώσεις, παρατηρήσεις, συμβουλές.
Θαααανκς,
Δημήτρης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη entzo23 : 10-03-09 στις 15:24.
|