Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-09, 16:55
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπέρα σε όλους!!!!την περασμένη πέμπτη βόλταρα με το κολλητάρι μου κ μου κόλλησε την ιδέα να πάμε στην λεωφόρο κύμης να παρακολουθήσουμε κοντρες!!!ετσι κ έγινε!!!επειτα από το απιστευτο αυτο συναισθημα της παρακολουθησεις κ κατα την επιστροφη με διπλάρωσε ενα bmw 316ι αυτο με τον 1 εκκεντροφορο,μετα απο μια συζητηση στο φαναρι αποφασιστηκε κοντρα,πατησαμε απο δευτερα στισ 2.500 στροφες μεχρι το φαναρι για μενιδι.το αυτοκινητο το ειχε πενα αλλα απο μοτερ παπια.......καταληξαμε με δευτερα παρεα,στην τριτη εκανε καλυτερη αλλαγη αλλα οσο ανεβαιναν οι στροφες μαζευα....εκει που θελω εν τελη να καταληξω ειναι οτι στο corollaki μου εχω αλλαξει σερβο κ τρομπα,ειναι απο το 1,8 κ τα 2,κ σε συνδιασμο με τα pilot 195/50/15 σταματησα με 180 περιπου 15 μετρα νωριτερα καθως ειχε αναψει κοκκινο το φαναρι....το παλικαρι δεν προλαβε να σταματησει εγκαιρως στο φαναρι κ εγινε ατυχημα...ευτυχως μονο υλικες ζημιες........θελει απιστευτη προσοχη κ ποτε μα ποτε υποτιμηση αντιπαλου κ υπερτιμιση δυναμης...αυτα ηθελα να σας εξομολογηθω....καλη συνεχεια....!!!!!!!