Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-09, 16:07
Το avatar του χρήστη andyag
andyag Offline:

Μοντέλο: E12 1.4 5d Facelift
Περιοχή: Νάουσα Ημαθίας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 213
andyag είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παδια το εχετε παρακανει αργο το αουρις εχω μπει και εχω δει πως παει...δεν εχει τραγικες διαφορες με το κορολα εκτος και αν ειναι ο αλλος κουλος.
και όμως φίλε μου, η διαφορά του auris 1.4 (για το νέο που βγήκε μόλις τώρα δεν ξέρω μιλάω για το προηγούμενο) με την ε12 1.4 είναι σαν να είναι το auris 1.2 και το ε12 1.4.
Θέλεις το στήσιμο του γενικά, το βάρος, το πάτημα του δεν ξέρω πάντως το αυτοκίνητο μπροστά στην ε12 είναι πολύ φτωχο από επιδόσεις αλλα νομίζω και από ποιότητα εσωτερικών υλικών. Ενδεχομένως να είναι πιο σταθερό και στιβαρο στο δρόμο. προσωπικα η σχεδίαση του καθως και οι επιδόσεις και τα υλικά του εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Αν ηταν να αγόραζα τωρα αυτοκίνητο σε αυτήν την κατηγορία σίγουρα δεν θα αγόραζα auris και ας είναι toyota. Νομίζω η μαμά Toyota έκανε μεγάλο λάθος να κόψει το corolla hatchback. Αλλα από την άλλη έβγαλε ένα αυτοκίνητο λιγότερο ποιοτικά κατ' εμέ και συνεχίζει να πουλάει. βεβαια ας ξεχάσει εκείνες τις θρυλικές πρωτιες τουλάχιστον στην Ελλάδα του Ε12 όταν βγήκε για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές. Λίγος σεβασμός ρε συ Toyota δε βλάπτει στο μοντέλο που σε ανύψωσε στις καρδιές των αγοραστών!! θα μου πεις υπάρχει και το sedan. εε τι να κάνουμε κάποιοι μας αρέσουν τα πιο sport look αυτοκίνητα άλλα εμένα προσωπικα καθόλου δεν μου αρέσει το auris ακόμα και κινητήρα boeing 747 να είχε...

Ευχαριστώ