03-03-09, 12:11
|
 |
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Η Κυριακή ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα....... ηλιο είχε.... βόλτα κάναμε..... και είχαμε παρέα και ένα RX-8 (192 άλογα).
Πήγαμε Ερέτρια, και τα ανοίγματα που γίνανε ήτανε αμέτρητα...
Βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να λύσω το μυστήριο πίσω απο τον μύθο των levin vs RX-8.
Τα συμπεράσματα αρκετά και ΠΟΛΥ χρήσιμα.
Οσο αφορά χαμηλά, απο εκκίνηση, φεύγει καλύτερα απο εμένα. Ολα αυτά όμως μέχρι να μπεί η τρίτη. Εκεί, απλά δεν έχει τύχη.... όσο μπροστά και να είναι!!! Στρέμματα να είναι μπροστά θα τον μαζέψω. Ολα αυτά πάλι όμως, μέχρι να μπεί η πέμπτη μου. Αυτή η ταχύτητα πρέπει να είναι ότι πιο τραγικό έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. Οσο μπροστά και να είμαι εγώ πλέον.... δεν έχω καμία τύχη! Σε ένα απο τα πολλά ανοίγματα.... στα πολύ ψηλά..... μέχρι να σπάσω την 4η ήμουνα μπροστά ίσα με 3 καρότσες. Μόλις κούμπωνα 5η.... με πέρναγε λες και δεν υπήρχα.
Η 4η μου έχει κόφτη στα 196 χλμ. Οταν εμένα με πέρασε, έγραφε 217 το δικό του. Που σημαίνει ότι αυτός τα επιπλέον 20 τα έπιασε ενα ριπή οφθαλμού, αντίθετα με μένα που όχι απλά δεν τα έπιασα γρήγορα, αλλά έκανα και έναν αιώνα..... Το ανώτερο που είδα δίπλα - δίπλα ήτανε μέχρι 230. Για να τα φτάσω όμως δεινοπάθησα.
Εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν το 6αρι είναι λύση ή όχι..... πάντως κάτι πρέπει να κάνω. Ομως αυτό δεν αναιρεί την εντύπωση που σχημάτισε και το παλικάρι, ότι το δικό μου πάει πολύ καλά, και ότι το δικό του όντως δεν τραβάει, ειδικά σε ταχύτητες κάτω απο 200 χλμ. (που θα έλεγα ότι είναι και το ζητούμενο!).
Καλά τελικά τα RX-8, αλλά λίγα! Κρίμα τα 192 άτια που τα τραβάνε!
|
Το Cosmo παει αναλογικά καλυτερα για τα αλογα του σε σχεση με το 192αρι,παρα το ''κουλο'' πως το 192αρι εχει μεγαλυτερη ροπη και απο την μεγαλυτερη εκδοση!!!!