Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-09, 15:31
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν να περιγράψω 4 ανοιγματάκια που μου έκατσαν

1) Φανάρι και σκάει δίπλα golf με μάσκα gti. Ανοίγουμε φανάρι και τρώει 1 καρότσα στην πρώτη και αρκετά στη δευτέρα. Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ. Στηνόμαστε στο επόμενο φανάρι και ξανανοίγουμε. Πρώτη τρώει ένα αμάξι, 2α τρώει άλλα δύο-τρια (ήταν τόση η διαφορά που μπήκα και μπροστά του) και μετά έριχνα και άλλο οπότε το έκοψα. Κάνω δεξιά να με περάσει και ήταν TSI! Δεν ξέρω πόσα άλογα, υποθέτω με τα 140. Αύτος ήταν με γυναίκα, εγώ με φίλο μου

2) Πηγαίνω ήσυχος στο δρόμο μου και βλέπω από πίσω πάλι golf. Ήταν γύρω στα 10 μέτρα πίσω και πατάει μία και μου κολλάει προφυλακτήρα σα να θέλει να με καταπιεί. Κατάλαβα από τον τρόπο που άρπαζε ότι ήταν TSI και σίγουρα όχι μαμά. Βρίσκουμε άνοιγμα στο δρόμο και αρχίζω να πατάω από 2α και 5000 περίπου. Πάει να με μαζέψει και μόλις μπαίνει λίφτ αρχίζω να του ανοίγω πολύ αργά. Το ίδιο και στην 3η και στην τετάρτη. Υπολογίζω ότι πρέπει να του έριξα 2 αμάξια το πολύ σε 2α-3η-4η. Κόβουμε γιατί πέφτουμε σε κίνηση, εκει μου έκανε κάτι πατήματα από πίσω μου και έδειχνε ότι χαμηλά είχε απίστευτη δύναμη. Και φτάνουμε φανάρι μπροστά εγώ και πίσω αυτός. Ανοίγουμε και σε 1η-2α-3η-4η έφαγε 3 αμάξια το πολύ. Κάνω δεξιά να δω τι ήταν και βλέπω TSI με 2 διπλές εξατμίσεις. Ξέρω ότι αυτά πέρνουν πρόγραμμα που αγγίζουν τα 200 άλογα. Δεν ξέρω πόσα είχε πάντως όχι 140! Αυτός ήταν μόνος του, εγώ με γυναίκα

3) Πάω για καφέ ήσυχος πάλι και βλέπω από πίσω civic το προηγούμενο φτιαγμένο σαν Type R να με πλησιάζει με εκκοφαντικό θόρυβο. Τον αφήνω να περάσει και αρχίζουμε το κυνηγητό. 2α-3η-4η μου άνοιγε αργά, ίσως λίγο καλύτερα από μαμά Type R. Ανοίγουμε φανάρι και ήμουν 1η-2α-3η μπροστά απλά γιατί η 1η του δεν πάτησε κάτω! Ανοίγουμε μετά από ροπές 2α όπου με γάζωσε πολύ καλύτερα από μαμά ταπερ. Ανοίξαμε πάλι από φανάρι όπου του έφυγα γιατί δεν έπιανε κάτω και με έφτανε στην 4η. Σταματήσαμε με το παιδί και μιλήσαμε. Φόραγε το μοτέρ του TypeR από ιαπωνία (με τα 220 άλογα) και είχε μπλοκέ και εξάτμιση. Είπε ότι είχε κάνει δυναμομέτρηση και έβγαλε 240 άλογα. Εμένα μου φάνηκε λίγο καλύτερο από μαμά Type R οπότε μάλλον το μπλοκέ κόβει λίγο. Αυτός ήταν μόνος του εγώ με φίλο μου

4) Ανεβαίνω καρέα και πετυχαίνω μπροστά corolla 90ρα λευκή με 'Ν' από πίσω και αρκετά μαμα εξωτερικά που μου φάνηκε ότι πήγαινε καλά. Φτάνω δίπλα της και κατεβάζω 3η μέσα στο λιφτ για να περάσω. Κατεβάζει και αυτός και στο ξεκίνημα πάει να φύγει λίγο και μετά μαζί! Μετά ανοίξαμε φανάρι. Μπροστά αυτός πίσω εγώ. Δεν μπόρεσα να πατήσω καλά γιατί έπρεπε να πατήσει πρώτος αλλά μέχρι τα 120 περίπου είχε ανοίξει 2 αμαξάκια. Μου έδωσε την εντύπωση ότι αν ήμασταν δίπλα δίπλα μπορεί να καν τον κόντραρα, αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι ήταν 20βαλβιδος. Αυτός μόνος εγώ με φίλο μου

Αυτα τα 'ολίγα' από εμένα και για να μη με κακοχαρακτηρίσετε όλα αυτα είναι ανοίγματα του τελευταίου ενάμιση μήνα απλά είπα να τα γράψω όλα μαζι!