Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-09, 20:55
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 312
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
την περιοδοα των χριστουγεννων μπηκανε στο σπιτι τησ αδερφης μου....μενουμε στην ιδια πολυκατοικια... μπηκαν επεναω στην τραπεζαρια ηταν δυο i phone και δυο κρεμασμενα μπουφαν παω στην καρεκλα....δν πηραν τιποτα παρα μονο τα μπουφαν.....μεσα στα μπουφαν ωμ,ωσ ηταν τα κλειδια απ ταμαξο εκεινης και του γαμπρου μου ενα skoda fabia... ρωτησε στην αντιπροσωπειακι τησ ειπαν κοντα στα 800 ευρω επαθε σοκ κλειδια κλειδαριες και ...για καποιεσ μερες εβαζα στην πυλωτη ταμαξι μου μπροστα απο το δικο της...για αν τησ φυγει η ενια...με τον καινουριο χρονο ενα βραδυ δν το ειχα βαλει μπροστα ακουμε ενα ψιλο θορυβο αναβουεμ κοινοχρηστο φωσ κατεβαινουμε κατω και ειχε γινει αποπειρα κλοπης του αμαξιου την επομενη μερα πηγε αντιπροσωπει αλλαξε τα κλειδια κλειδαριες και για κανα εικοσαημερο πηγε και παρκαρε το αμαξι σε αλλη πολυκατοικια συγγενη..να φυγει απ τα ματι τν κλεφτων....τι να πεις...εγω θελω να κανω μια ερωτηση...σε περιπτωση που τους πιασετε επαυτοφορω ποια θα ειναι η αντιδραση σας??????????