Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-09, 13:04
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγινε τσαμπουκας ή απλά και ομορφα τους ειπες "δεν πληρωνω γιατι ειναι παρανομο λόγω του σκ@τόδρομου" και σου απαντησαν "βεβαιως κυριε, απλα θα κρατησουμε τον αρ. κυκλοφορίας σας για να σας αποσταλει προστιμο"?
Όχι, όχι, δεν το έκανα για αυτόν τον λόγο... 20-30 μέτρα πριν τα διόδια για Αθήνα υπήρχε ένα άνοιγμα των στηθαίων ασφαλείας που είναι τοποθετημένα μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας. Εκεί λοιπόν όλοι, μα όλοι οι πατρινοί, προκειμένου να βγουν στην περιμετρική οδό και να αποφύγουν να μπουν στο κέντρο της Πάτρας, έκαναν αναστροφή, κίνηση φυσικά παράνομη αλλά τελείως ακίνδυνη αφού όλα πλέον τα οχήματα έχουν ελλατώσει ταχύτητα αφού φτάνουν στα διόδια για να πληρώσουν. Όταν λοιπόν η Ολυμπία Οδός ανέλαβε την εκμετάλλευση των διοδίων, πήγε και έκλεισε το άνοιγμα αυτό βάζοντας πλαστικά στηθαία άσπρου και κόκκινου χρώματος, αυτά που πιθανόν να έχετε δει όλοι σας σε σημεία που γίνονται έργα. Πονηροί οι "βλάχοι", σου λένε θα τους κλείσω το άνοιγμα αυτό, οπότε δεν θα έχουν επιλογή, θα πρέπει να περάσουν τα διόδια. Εκτός του γεγονότος ότι κλείσανε παράνομα το άνοιγμα, αφού αυτό υπάρχει για λόγους ασφαλείας, οι μάγκες για να μου ανοίξουν να περάσω και να κάνω αναστροφή μετά τα διόδια, θέλανε να πληρώσω το αντίτιμο των 2,80 ευρώ. Και μου κάνανε και τον πονηρό γιατί ήθελα να "παρανομίσω" λες και είναι η τροχαία... Οπότε τους είπα ότι αντί για 2,80 ευρώ θα πάρουν 3 (όχι ευρώ) και μου άνοιξαν να περάσω και να κάνω αναστροφή αμέσως μετά το εκδοτήριο με επιβολή προστίμου για μη πληρωμή από διέλευση των διοδίων...