Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-09, 13:52
Το avatar του χρήστη KOSTAS_KE35
KOSTAS_KE35 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE35 SR
Περιοχή: Χανια Κρητης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
KOSTAS_KE35 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Σου κανει μια χρεωση της ταξης των 1.5$ (ή 1.95$) το Paypal. ΣΤην εχει κανει? Εχει γινει αυτο το βημα?
2) Μετα απο 4-5 μερες αυτη η χρεωση εμφανιζεται στον αναλυτικο λογαριασμο της τραπεζας σου. Οποτε πας στην τραπεζα και ρωτας αν εχει γινει καποια χρεωση στο ονομα PAYPAL.
3) Αν εχει γινει, διπλα απο την λεξη PAYPAL θα σου εχει και ενα τετραψηφιο κωδικο πχ PAYPAL 1234.
4) Ξαναμπαίνεις στο σαιτ του Paypal και δηλωνεις αυτον τον 4ψηφιο κωδικο και ενεργοποιειται η καρτα.

Πάντως, σε παρακαλω για πες μας. Ενα χρονο που εκανες αγορες, τι πραγματα ψωνιζες και ποσο ακριβα ηταν? Αυτο που θελεις να αγορασεις τωρα ποσο κοστιζει και σου ζητηθηκε ο κωδικος?
Σε παρακαλω πες μας για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη. Εγω γραφτηκα πριν απο 5-6 χρόνια. Μπορει τα πραγματα αν εχουν αλλαξει.
λιπον μια μερα ειδα κατι πραγματα που με ενδιαφερανε στο εμπαυ και πατισα για να τα αγωρασω και μου ζηταει τον τετραψιφιο κωδικο .πριν απο αυτο μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι κατι για οτι θα ξεπερασω το οριο των 1500 ευρω και μου ζητουσε των κωδικο πχ χχχχpaypal πηγα στην τραπεζα και δεν μπωρουσαν να μου τον βρουν στελνω μην στην paypal και μου λεει οτι τον κωδικο δεν μπωρει να μου τον στιλει και οτι των κωδικο των εχει η τραπεζα ξανα παω στην τραπεζα και τους λεω οτι των κωδικο των εχεται εσεις ξαχνουν και μου βρηκαν 3 κωδικους και ενας απο αυτους ειναι .φευγω εντομεταξι εγω εκαναμια καταθεση εκινη την μερα και βλεπω απο μονος μου στο βιβλιαρακι της τραπεζας οτι με εχει χρεωση 1,50 ευρω και διπλα ενα κωδικο πχ χχχχpaypal κατα τυχη τον περναω εκει που μου λεει των κωδικο και ξαναενεργοπιηθικε η καρτα τα πραγματα που αγωραζα εκαναν απο10 εως 300 ευρω τωρα τωρα εκανα μια αγωρα 500 ευρω
Απάντηση με παράθεση