Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-09, 21:00
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bartgrr Εμφάνιση μηνυμάτων
...ο μηχανικος μου λεει πως ζημια στο μοτερ (ε101 4ε) με 0,5 bar δεν θα γινει,δηλαδη δεν θα χρειαστει αλλη μετατροπη...130ευρω δεν ειναι πολλα......
Συγνώμη αν θα φανώ απόλυτος η ερειστικός (δεν είμαι), αλλά αν ο μηχανικός σου, σου είπε ότι με αυτά τα ηλεκτρικά τούρμπο που κυκλοφορούν στο e-bay και από κάποιους μουφο-αξεσουαράδες, θα μπορέσεις να ανεβάσεις πίεση 0,5bar, τότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις μηχανικό... (με 0,5 bar και σωστά καύσιμα και ψύξη, όντως δεν θα σπάσει ένα καλό μοτέρ).
Δεν είναι δυνατό ένα μοτεράκι με ισχύ μερικά Watts και ρυθμό περιστροφής το πολύ 2000σαλ να καταφέρνει να παράξει έργο αντίστοιχο με αυτό που παράγει ακόμα και η τουρμπινίτσα ενός Smart που περιστρέφεται με μερικές δεκάδες χιλιάδες σαλ...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, τα 130€ είναι πολλά για την αγορά ενός άχρηστου και μη λειτουργικού πράγματος.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση