Τα βλέπω αυτά που κατα καιρούς γράφετε και το μάτι μου αγριεύει!!!
Είναι ότι είπε ο φίλος ΚΟΜIS. Θέλεις τούρμπο, πήγαινε πάρε Ευρωπαικό και έληξε το θέμα! Δλδ, όλοι οι Ιάπωνες κατασκευαστές είναι άχρηστοι? Οπιδθοδρομικοί? Γιατί? Επειδή δεν βάζουνε τούρμπο και να στειλουνε την αξιοπιστία στα τάρταρα?
Καταρχήν η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ έχει ανακοινώσει ότι όταν εξαντληθεί το περιθώριο βελτίωσης των ατμοσφαιρικών θα σκεφτεί κάποια άλλη λύση στα μοτέρ της!
Βλέποντας όμως της κινήσης της (τόσο της ίδιας, όσο και της ΗΟΝDA), είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς, ότι τούρμπο δεν θα μπεί ποτέ! Αλλωστε οι υβριδικές τους λύσεις, ακριβώς αυτό εξυπηρετούνε! Σε συνδιασμό -σε πρώτη φάση- με τον βενζινοκινητήρα, θα ανέβουνε ένα σκαλί σε όλα! Αργότερα -με τα πρώτα σχέδια ήδη να φανερώνονται- θα υπάρξουνε καθαρές λύσεις χωρίς βενζινοκινητήρες οι οποίες ήδη φάινεται ότι θα έχουνε και σπορ επιδόσεις! Μην ξεχνάτε ότι το νέο CRX απο την HONDA, το οποίο δεν είναι κάποιο οικογενειακό αυτοκίνητο, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υβριδικό και μόνο!!!! Λέτε να βγάλει σπορ αυτοκίνητο με 50 άλογα? Δεν νομίζω!!!! Ας μην κάνω καν τον κόπο να αναφερθώ στα υβριδικά της LEXUS!!! Μάλλον ούτε και αυτά έχουνε επιδόσεις, και έχουνε ανάγκη απο τούρμπο!
Οταν λοιπόν οι Ευρωπαίοι φτάσουνε στο επίπεδο να μην χρειάζονται τούρμπο, κομπρέσσορες, ή και τα 2 μαζί μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε (αν και νομίζω ότι δεν θα προλάβουμε να το δούμε εμείς αυτό!!!!).
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|