Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-09, 14:46
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το σχολιο μου για τις εγγυησεις αφορουσε τν ανταγωνισμο......εκει που αναφερεις οτι ναι βγαζει προβληματα ναι κανει ανακλησεις συγκλινουμε στο ιδιο οτι ειναι δεδομενο οτι θα παρουσιασουν και τα toyota προβληματα μονο που η τουοτα δν μασ ειχε συνηθισει ετσι....οποτε μν λεμε απλα ναι κανει ανακλησεις... ωπωσ επισης φιλε νυο να σε ρωτησω και κατι τελευταιο για ποιο λογο νδ βγαζει ενα δυνατο κινητηρα τουλαχιστον στα καθεαυτου sport μοντελα πχ Celica θα τη ζημιωνε?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Με αυτό θέλεις να πεις ότι τα turbo αυτοκίνητα είναι λογικό να έχουν λίγα χρόνια εγγύησης λόγω μεγαλύτερων φθορών; Εάν εννοείς αυτό, να θυμήσω ότι το Mitsubishi Evo Χ με 295 ίππους από 2.000cc δίνει 6 ή 7 χρόνια εγγύηση...
πεσ μας ωμως και την τιμη...και μν ξεχνας μιλας για mitsubishi και oxi gia toyota....αυτοσ ακριβως λεω η mitsubishi bgazei το εvo η honda ατμοσφαιρικο 240 αλογα η νισσαν το 350z...me thn Τουοτα τα εχω βαλει....
υγ εαν τα μελη εχουν ενοχληθει αποτην ολη συζητηση δν εχω προβλημα η η διαχειριση ας μου στειλει ενα Pm και να με ενημερωσει..απλα ο καθενας εχει την αποψη του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-01-09 στις 15:10. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση