Αρχίζει σιγά-σιγα και γεμίζει η αποθηκούλα με πράγματα, μια φωτογραφία από τα φτερά, βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι γνήσια μέσα από την Toyota αλλά τι να κάνω. Και δυο φωτογραφίες από ένα σασμάν που είχε ο πατέρας μου, για το SR που είχε (να του καεί του @@@$τη, που το έκλεψε και το βρήκαμε σμπαραλιασμένο), το οποίο είναι Τ-50 με υδραυλικό σύστημα και στον άξονα εξόδου έχει 20 δοντάκια, γρανάζια η όπως αλλιώς λέγονται. Το θέμα είναι ότι λόγω αχρηστίας και παρατήματος στην ταράτσα, έχει στανιάρει και δεν κουνιέται τίποτα. Μόνο άμα σφηνώσω Κανά λοστό, γυρίζει με δυσκολία. Άμα το ανοίξω και αλλάξω φλάντζες, τσιμούχες και ρουλεμάν, θα επανέλθει στη ζωή η τσάμπα ο κόπος; Βρήκα κάτι σχεδιαγράμματα και λέω να το τολμήσω, δεν έχω να χάσω τίποτα.
Όσον αφόρα τώρα την τοποθέτηση του, θα πρέπει να ανοίξω λίγο πιο πίσω την τρύπα για τον λεβιέ η παίζει να κάτσει στην υπάρχουσα καθώς επίσης, μέχρι πόση ισχύ θα μπορεί να χειριστεί χωρίς να έχω τίποτα απρόοπτα γεγονότα και «γεννητούρια» μέσα στο σασμάν; Γιατί σε άλλες λένε μόνο μέχρι το 124 άλογα όσα έβγαζε απο κατασκευής ο πρώτος 4A-GE και σε άλλα μέχρι 180 αλλά με ένα ερωτηματικό και δεν ξέρω τι να ψάξω. Αυτές είναι για αρχή απορίες, μετά θ’αρχίσω τι μπορώ να κάνω για τα μπροστινά φρένα, δηλαδή, αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερες δισκόπλακες και άλλες δαγκάνες στα υπάρχοντα άκρα και τι διαφορικό να βάλω πίσω με δισκόφρενα, χωρίς μπλοκέ, αλλά να υπάρχει η προϋπόθεση να βάλω αργότερα άμα μπορέσω.
Συγγνώμη για το μπούγιο των ερωτήσεων αλλά άμα δεν ξέρεις, καλό είναι να ρωτάς. Προς το παρόν, χρωστάω φωτογραφίες από τις πόρτες, τα νικελάκια και τον ίδιο, τον Λάζαρο!!!
|