ολα θα βγαλουν προβληματα... τελευταια επειδι εχω μια εμπειρια με τα VW εχω να πω πως πραγματικα δεν εχουν καμμια σχεση με τα toyota. πιστευω η εταιρια μας ειναι σαφως ανωτερη στο περασμα του χρονου και αυτο το λεω γιατι δεν ειμαστε ολοι πακετα και δεν μπορουμε να αγοραζουμε αμαξι καθε 2 χρονια.
Το θενα και η ουσια ειναι οτι εγω πρωσοπικα οταν εκανα ταξιδι με το corolla ξεκιναγα οτι ωρα ηθελα πρωι-βραδυ και χωρις αγχος αν θα φτασω...αυτο με το Polo της μητερας μου δεν εγινε. Ξεκινησα πρωι για να μην με πιασει βραδυ ΑΝ γινει κατι,και που εγινε. Στην Θεσσαλονικη επρεπε να βαλω 1 λιτρο λαδι.
Το θεμα μου ειναι οτι κι εμενα το toyota μου εβγαλε προβληματα που το εψαξα να τα βρω γιατι ηταν κατι θορυβοι που επρεπε να δωσεις προσοχη για να τους ακουσεις αλλα δεν πληρωσα δραχμη γιατι ολα μου τα καλυψε η εγγυηση. Στην VW δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο.
Στο polo που εχω τωρα επεσε το παραθυρο του συνοδηγου.Ο μαστορας μου ειπε εισαι τυχερος που σου εχει γινει μονο μια φορα!!εχω αλαξει και πολλαπλαστιαστη αλλα μου ειπαν οτι αργα η γρηγορα θα ξανακαει καποιος(αυτα μαστορας της VW) επισης εχει αλαχτει τρομπα βενζινης,στο Ρ επειδι ειναι αυτοματο εχει κολησει και δεν επαιρνε το D....
Η κοπελα μου εχει ενα VW glof III gt και μου ελεγε πως δεν εχει ποτε προβλημα με το αμαξι...εκτος του οτι οταν περναει απο νερα σηνυθως σβηνει και τα σαινια της VW εβαλαν σακουλα στο τρισιμπιτερ... και εκτος του οτι επεσε πριν κανα μηνα το πραθυρο της και της ειπε η μανα της..παλι? 3 φορες το εχω αλαξει... Λοιπον..
Συμπερασμα.. η μανα μου το polo θα το δωσει στον αδελφο μου να μαθει να οδηγαει οταν παρω πισω το toyota μου...γιατι δεν αντεχει αλλο τα προβληματα του και θα παρει το auris.
H κοπελα μου αν δεν της διναν εταιρικο σκεφτοταν για Ε12...
|