Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-09, 01:53
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Και η mercedes εχει 2 χρονια εγγυηση εχει. Και τα ΚΙΑ εχουν 7 χρονια. Και στο group vag κανεις επεκταση εγγυησης. Θελω να σου πω οτι ναι σεβαστο ειναι οτι η Toyota εχει 6 χρονια εγγυηση και ειναι υπερ της φυσικα. Αλλα πιστευω οτι ηταν ( οταν το εφαρμοσε ) εμπορικο κολπο για να πουλησει. Και η αληθεια ειναι οτι τα καταφερε.
Αυτο ομως δεν την γλιτωνει οτι και αυτη βγαζει προβληματα. Λεω και γιατι (ξαναλεω) πως ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματα. Το θεμα ειναι να μην εισαι εσυ ο τυχερος....

ΥΓ:καλα θυμασαι το ονομα. Για θυμησε και το δικο σου γιατι η μνημη μου με πουλησε.....
Δημητρης λεγομαι. Ανδρεα τωρα τι αναφερεις την ΚΙΑ? Ειπαμε να μιλησουμε για αυτοκινητα, οχι για φρυγανιερες..!

Θελω να απαντησω σε καποια πραγματα που ειπε ο φιλος Παντελης. Πρωτιστως, να ξεκαθαρισω (γιατι ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και οι παρεξηγησεις καραδοκουν) οτι δεν επιτιθεμαι σε κανεναν ουτε εχω σκοπο να θιξω καποιον προσωπικα. Παντελη, στο τελευταιο σου post μας ειπες οτι τα 1.8 του Group VAG εβγαζαν 150 αλογα με turbo, ενω με προγραμματισμο εφταναν τα 200. Αν ειναι τοσο τεχνολογικα προηγμενοι οι Φριτσηδες και οι σχιστοματηδες απαρχαιωμενοι, γιατι δεν βγαζουν ενα μοτερ που να βγαζει ατμοσφαιρικα 200 αλογα στα ιδια κυβικα. Αν θελεις παραδειγμα με turbo μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ παντως, στο χω εδω: 3S-GTE. Το φοραγε η Celica GT-4 και γαζωνε. Στο θεμα της εγγυησης, σαφως οτιδηποτε και να παθει το αυτοκινητο ακομα και καλυψη να εχω συμφωνω οτι θα απογοητευτω. Μηνων ηταν το Corolla και μου αλλαξανε την πισω δεξια ασφαλεια στην πορτα, αλλα ηταν αστοχια υλικου απο τη μια και απο την αλλη το ξερε και η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ οτι η παρτιδα ειχε προβλημα εκει. Δεν ειναι ομως το θεμα αν θα με καλυψει ή οχι, οπως πολυ σωστα λες κι εσυ ειναι υποχρεωμενοι. Αλλα πιο ασφαλης αισθανομαι με τα 6 χρονια παρα με τα 2, οπως ειπσης οτι το θεωρω το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζηταει μια εταιρια να την πληρωσω για να μου δωσει κατι που μια αλλη εταιρια το δινει απο μονη της και ΞΕΡΩ οτι θα ναι εκει οταν θα την χρειαστω. Να μην πω επισης οτι το να τα φταχνει ισα για να αντεχουν μεσα σε αυτα τα δυο χρονια και μετα ολως τυχαιως να ξεκινουν τα θεματακια, αυτο εγω το λεω καραγκιοζιλικι, ή να το πω νταβατζιλικι αν το συνδυασω με την επεκταση της εγγυησης...?