Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πείς! Είπα εγώ πουθενά ότι δεν μπορείς να σχολιάσεις τα γραφόμενά μου? Αυτό έλειπε! Αν το γραφώ οπουδήποτε αυτό σε παρακαλώ πολύ να μου το δέιξεις!
2ον.... Με είδες πουθενά να κάνω έστω και μια σύγκριση επισδόσεων της TS με το GTi???? Εγώ ανέφερα 2 αυτοκίνητα παρόμοιων κατηγοριών, που όμως κινούνται σε πολυ διαφορετικά επίπεδα τιμής!!!! Δεν μίλησα για επιδόσεις! Επίσης σε προκαλώ να μου δείξεις το σημείο που αναφέρω αυτά που λές!!!
3ον Αυτό για το μπλόκ δεν το κατάλαβα! Αν εννοείς εάν έχουνε αλλαχθεί μπλόκ της ΤΟΥΟΤΑ.... μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.... γιατί λέω ότι όπου η ΤΟΥΟΤΑ είχε πρόβλημα αντικατέστησε μέχρι και ολόκληρα μπλόκ!!!!
4ον Συγνώμη, αλλά έτσι όπως τα έχεις γράψει όλα μαζί δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τι θέλεις να πείς για την εγγύηση? Δεν είναι έτσι? Δλδ τα 6 χρόνια δεν σου δίνουνε μεγαλύτερη ασφάλεια απο την 2 χρόνια? (Τουλάχιστον οοικονομική?)
5ον Κάνεις ένα τραγικό σφάλμα για άλλη μια φορά..... τολμάς να συγκρίνεις την TS με την απαρχαιωμένη τεχνολογία του 2000 με το GTi του 2008??? Αν ειναι δυνατόν!!!
6ον Είναι πασιφανές ότι δεν κατάλαβες τι έγραφα :
Οπως βλέπεις πουθενά δεν είπα ότι έκανες στοχευμένη κριτική σε μένα!!! Ξαναδιάβασε τι γράφω.... Επίσης σε προκαλώ να μου δείξεις το σημείο που λέω ότι έκανε κριτική σε μένα προσωπικά!!!
Και όσο αφορά το τελευταίο σχόλιό σου, σαφώς και η ΤΟΥΟΤΑ σε αυτά που αναφέρεις είναι πίσω απο τον ανταγωνισμό. Δεν φοράμε παρωπίδες!
Συγνώμη εάν έτσι εξέλαβες αυτά που έγραψα..... και το χειρότερο είναι ότι και ο φίλος electro συμφώνησε. Τελικά μάλλον γράφω λάθος την ελληνική, γιατί πουθενά απο όσα γράφω δεν προκύπτουνε τα συμπεράσματα που βγάλατε!
|
λοιπον ayrton να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο η κεντρικη ιδεα των οσο γραφω ειναι οτι ο μυθος περι απροβληματιστων τοYota εχει καταριφθει και λεω επιτηδες Toyota Γιατι ο χαρακτηρισμος ιαπωνεζικα δν υπαρχει πλεον...μπορει εσενα οι 200 ιπποι turbo kai kompresora να μην σου κανει ουτε εμενα θα μου εκναε αν εβγαζε ενα σωρο προβληματα αλλα τι να κανουμε H toyota Πλεον μας εχει ξενερωσει....εμενα με εχει εκνευρισει το γεγονος οτι δν σχολειται με τν αγοραστη που θελει και οικογενειακο και σπορ αυτοκινητο...γιατι δν τολμαει να βγαλει κατι πραγματικα γρηγορο ωπωσ μας ειχε συνηθισει.....η αγορα εχει γινει ιδιαιτερα απαιτητικη...
παμε παρακατω οταν εβγαινε to ts ειχαν βγει αυτοκινητα group vag 1,8 turbo me 150 aloga και με αλλα 1000 ευρω με προγραμμα εφταναν τα 200 χωρισ να χανουν την εργοστσιακη εγγυηση πχ σεατ...μν μου λεσ λοιπον οτι ιδρωνανε να φτασουν τα 150...
στο σκελος τησ εγγυησης δν καταλαβες καθολου τι ηθελα να πω. απλα ναφερω οτι πλεον ειτε γερμανικο ειτε toyota αγοραζεις γνωριζεις πλεον οτι τα στανταρ προβληματα που εχουν αντιμετωπισει αλλα ιδια μοντελα θα ταντιμετωπισεις και εσυ απλα ταγοραζεις γιατι εισαι καλυμενος απο την εγγυηση.... και μν μου λεσ και μου ξεναλες οτι οταν εχεισ εγγυηση οτι προβλημα σου παρουσιαστει στο αλλαζουν αυτο ελειπε να μν στα αλλαζαν αυτο ελειπε να φανει αναξιοπιστη απεναντι στους ορους συμφωνιας με τν πελατη δν ειναι κατορθωμα υποχρεωση της ειναι...αακομα και οταν εισαι καλλυμενος απο την εγγυηση δν παει να πει οτι οταν θα πασ σε αντιπροσωπεια για αλλαγη ελατηριων λογω υπερβολικης καταναλωσης λαδιου οτι πας χαρουμενος παλι απογοητευμενος πας... ασε που οσον αφορα την αλλαγη λαδιων φταναμε 200000 χμ και δν ειχαμε κανενα παραπονο παλιοτερα απο τα toyotakia μας...
τελος ραφεις καπου οτι σενοχλει που κανω στοχευμενη κριτικη απλα διαφωνουμε στα σημεια τουλαχιστον συμφωνουμε στα προτελευταια σου λογια κατι ειναι και αυτο....
υγ δν εχω ελεγξει αν υπαρχει αν μπορει καποιοσ να με ενημερωσει αν εχει ανοιχτει Topic toyota και ανταγωνισμος να ανοιξουμε ενα να ανταλλαξουμε αποψεις...