Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-01-09, 14:19
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 541
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλά σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου electro!!!!
Μην ξεχνάς, ότι εγώ προσωπικά το Insignia το έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη (και απο όσα έχω πεί εδώ μέσα!) και ας είναι Γερμανικό αυτοκίνητο (Ε, εντάξει δεν είναι VAG ).

Ομως δεν μπορείς να βλέπεις ότι πληρώνεις άνω των 30.000Ε και να έχεις προβλήματα, τα οποία παραμένουνε άλητα μετά απο πολλές αλλαγές εξαρτημάτων (ενίοτε και τον ίδιων). Δεν μπορείς να βλέπεις να μην έχει γίνει πρόγραμμα ανάκλησης για ένα πρόβλημα που όπως αποδεικνύεται (με ενα απλό search στο google, είναι τεράστιο και απασχολεί πάρα πολλούς), παρά να κρύβεσαι πίσω απο την 2ΕΤΗ εγγύηση που δίνεις, γνωρίζωντας ότι όταν θα παρουσιαστεί το πρόβλημα θα είναι εκτός, και έτσι θα το χρεώσεις. Και πόσο μάλλον όταν διάβασα ότι ο όμιλος άλλαξε τον παροχέα τον πολλαπλασιαστών γιατί είχανε πρόβλημα, αλλά δεν κάλυψε όσους είχανε εντέλει το πρόβλημα!

Και όσο αφορά το μοτέρ..... πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια κίνηση, και πόση εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύση, όταν η ίδια εταιρεία ειχε απαξιώση την προσπάθεια του 1,4 για 170 άλογα βλέποντας ότι δεν αντέχει το μοτέρ???

Θα μου επιτρέψεις να πώ.... και χωρίς να έχω καμία διάθεση για να μιλήσω υπέρ της ΤΟΥΟΤΑ, ότι τέτοια φαινόμενα δεν έχουμε παρατηρήσει. Για να μην αναφέρω την περιβόητη επέκταση εγγύησης αλλά και αλαγής του μπλόκ της Ε111 (Πρωτάκουστο θα το έλεγα!). Σίγουρα και η ΤΟΥΟΤΑ έχει προβλήματα, αλλά είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα, και όχι ο ίδιος κανόνας!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση